StoryEditorOCM
HranaU par koraka...

Gušti domaće zimnice: lako ju je pripremiti, a još lakše u njoj uživati

Piše Vesna Bosanac
1. rujna 2016. - 14:45
peljesac_narance8-190214

Pravljenje zimnice ukorijenjena je tradicija u našim krajevima. I dok se u priobalju i na otocima zimnica svodi na kiseljenje kapara i maslina, te pravljenje marmelade i soka, dotle se na kontinentu domaćice ponose kiselom ciklom, paprikama, miješanom salatom, voćnim kompotima i, naravno, ajvarom, piše živim.hr.

Je li vam poznato kako se mlada rastrče po kući kad prvi put dođe k roditeljima svoga momka? Peku se torte trokatnice, plijevi vrt, pletu čarape, lupaju tapeti, … A turske serije? Ma koje serije?! Nema se vremena ni za vodu popit.

Debitantska zimnica

E tako sam ja prvo ljeto pomagala raditi, ni manje ni više nego ajvar. (?) Obzirom da sam se te sezone, pokazala kao vrijedan član tima, sljedeće ljeto sam opet dobila istu poslovnu ponudu. Vjerojatno mi se smiješilo i kakvo ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:10