Dana 21.VII.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša draga mama

MILOSAVA PERIĆ

Ovim putem se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i dostojanstveno ispratili našu mamu na njeno posljednje počivalište. Hvala ti mama za sve trenutke provedene s tobom i za svu ljubav i dobrotu koji si nam davala. Sv. misa zadušnica će se služiti 21.VII.2018. u 20 sati u crkvi Gospe od Zdravlja. Zahvalna djeca s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od odlaska naše voljene supruge i majke u vječni zagrljaj nebeskom Ocu

KATARINA ŽUPANOVIĆ

Posebnu zahvalnost dugujemo profesoru, doktoru Leonardu Patrlju i njegovom liječničkom timu koji su nas iskreno i toplo pratili u najtežim trenucima ovozemaljskog života. Veliko hvala don Stanku Jerčiću za svaku riječ podrške i utjehe koju nam je pružio te molitvenoj zajednici sv. Mihovila, generaciji 1971., Plavoj liniji, rodbini te svima tko nam je izrazio sućut, sudjelovao u ispraćaju, dijelio s nama tugu i bol od sveg srca hvala. Zahvalni suprug Ivica i sinovi Matej i Ivan Počivala u miru Božjem!
Dana 20.VII.2018. navršava se tužnih mjesec dana od iznenadne smrti našeg dragog

BOGAŠIN ŠOIĆ - MIRILOVIĆ

U nemogućnosti smo zahvaliti se svima pojedinačno, za izraženu nam usmenu ili pismenu sućut, te ovim putem zahvaljujemo: hvala barbi, teti i njihovim obiteljima, rodicama, rođacima i ostaloj obitelji. Hvala dragim prijateljima i susjedima te našim Imoćanima na izrazima suosjećanja. Veliko hvala njegovim prijateljima muzičarima, koji su mu na svoj način muzikom i pjesmom poslali posljednji pozdrav. U neizmjernoj boli ostaje zauvijek tvoja majka Mirjana i brat Miro s obitelji. Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica održat će se u kapeli Gospe od Zdravlja 20.VII.2018. u 18 h.
Dana 20.VII.2017. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug i otac

IVAN MIJAČIKA

S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo Te u našim srcima. Hvala Ti za sve trenutke provedene s Tobom, za svaku nesebičnost i ljubav koju si nam davao. Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutku tuge i boli zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svima koji su bili uz nas, izrazili sućut, prisustvovali dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog pokojnika te njegov grob okitili cvijećem. Zahvalna supruga Marija i kćer Ivana Počivao u miru Božjem.
Dana 20.VII.2018. godine navršava se tužnih mjesec dana otkako je preminuo naš

BRANIMIR RAKIĆ

20.VI. - 20.VII.2018.
Od srca zahvaljujemo rodbini i dragim prijateljima koji su bili uz nas u teškim trenucima njegove bolesti. Također od srca hvala svima koji su ispratili našeg dragog oca i supruga na vječni počinak. Zahvalna obitelj