Dana 22.X. navršava se tužnih mjesec da nas je napustio naš voljeni suprug, otac i djed

ANTE SANADER

Riječi su ipak samo praznina nedostatne da opišu osjećaj tuge, boli i osamljenosti koju nosimo duboko u svojoj duši. I s toga smo neizmjerno zahvalni svima koji su nam pomogli da ove teške dane u svojim životima prebrodimo. Veliko hvala dr. Mariju Duvnjaku i medicinskim sestrama sa urologije KBC Split na svoj pažnji i prijegoru u njezi našeg bolesnika. Hvala Odjelu urologije bolnice Zadar dr. sc. Tomislavu Soriću te dr. Joviću kao i med. sestrama na operativnoj i postoperativnoj njezi i brizi, obiteljskoj liječnici dr. Ljubici Pavelin. Neizmjerno smo zahvalni DVD-u K. Gomilica koji su na najsvečaniji način ispratili našeg pokojnika te se dirljivim riječima oprostili. Zahvalni smo i ostalim vatrogasnim društvima, te DVD "Jastrebarsko". Naše riječi zahvalnosti su posebno upućene mjesnom župniku don Anti Čotiću koji mu je ulijevao vjeru i optimizam u posljednjim trenucima ovozemaljskog života. Posebno su bile emotivne riječi kojima se oprostio od pokojnika. Hvala i don Boži Reniću dugogodišnjem župniku u K. Gomilici. Hvala i pjevačima Župne crkve svetog Jeronima. Zahvalni smo svim dobrim ljudima, rodbini, prijateljima i znancima koji su nam uputili izraze sućuti, usmene ili pismene, te na bilo koji način pokušali ublažiti naš gubitak i pokazati da nismo sami. Dragi naš, teško je bez tebe, ali smo sretni i ponosni što smo te imali i što je tvoj život utkan u naš. Zahvalna obitelj Počivaj u miru Božjem.
Dana 22.X.2019. navršava se tužnih mjesec dana od gubitka naše voljene

INES CRNKOVIĆ

Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem, ovim putem toplo zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima na iskazanim sućutima, svakom stisku ruke u ovoj našoj velikoj boli. Hvala svima koji su dostojanstveno ispratili našu Ines na vječni počinak. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od smrti našeg dragog i voljenog

LJUBOMIR SULE

Gubitak tebe je velik, a praznina koja ostaje neopisiva, FALIŠ NAM... Nijemi od boli i potreseni, ali dirnuti iskazanom pažnjom u našim najtežim trenucima iskreno zahvaljujemo našoj rodbini, prijateljima, vatrogasnim društvima, a osobito DVD-u "Šolta", te svima koji su nam usmenim i pismenim putem izrazili sućut, onima koji su svojom nazočnošću, dostojanstvom i s poštovanjem ispratili našeg voljenog Ljubomira na vječni počinak. Zahvalna obitelj
Dana 22.X.2019. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

NINA - ANTICA OSTOJA

Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svoj rodbini, susjedima, prijateljima i svim dragim ljudima koji su pismenim ili usmenim putem izrazili sućut te dostojanstveno i s poštovanjem ispratili našu Ninu. Posebnu zahvalnost upućujemo osoblju Doma zdravlja Supetar s voditeljem dr. Milanom Glavaški, osoblju ordinacije Postira s voditeljicom dr. Natašom Mrduljaš - Đujić i župniku don Juri Martinić. Bila si naše bogatstvo, tvoje strpljenje, skromnost, ljubav, dostojanstvo i poštenje naš su uzor, a ti nikad nećeš znati koliko nam nedostaješ. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Navršilo se tužnih i bolnih mjesec dana od tvog odlaska dragi naš

JURE BULJAN

Gubitak tebe je golem, a praznina koja ostaje neopisiva. Fališ... Nijemi od boli i potreseni, ali dirnuti pažnjom iskazanom u najtežim trenucima, zahvaljujemo rodbini, kumovima, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, posebno uz Juru u najbolnijim trenucima. Hvala na suosjećanju, potpori, toplom zagrljaju, osmijehu, ugodnom druženju, stisku ruke, utješnim riječima i dostojanstvenom ispraćaju. Neizmjerno hvala osoblju Klinike za unutarnje bolesti Split, posebno dr. Mikačić i sestrama Tanji i Mariji, našoj Marini i Mihaeli, dr. Lisici i dr. Hrvoju Tomasoviću za pomoć koju ste pružilil u teškoj bolesti kako u bolnici tako i u kućnoj njezi. Hvala dr. Ledini, liječnicima, medicinskom i ostalom osoblju Onkologije Split, a posebno hvala jednoj mladoj, prije svega velikoj i požrtvovnoj dr. Zdravki Rakuljić. Hvala svima još jednom na brizi i pažnji ukazanoj neprežaljenom tati i suprugu. Zahvalni Niki, Duje i Toni.
Prošao je tužni mjesec dana bez tebe draga majko

LJUBICA JURAS

ud. Marina rođ. Mikas 10.VI.1938. - 21.IX.2019.
Ovim putem najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, znancima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i ublažili nam našu tugu. Zahvaljujemo svima koji su usmenim i pismenim putem izrazili sućut te onima koji su svojom nazočnošću dostojanstveno i s poštovanjem ispratili našu voljenu majku na vječni počinak. Veliko hvala za cvijeće, molitve i priloge za sv. mise. A ti draga naša majko počivaj u miru Božjem. Zahvalna tvoja djeca
Prošlo je tužnih mjesec dana od smrti našeg dragog, voljenog i nikad prežaljenog

ZVONIMIR ĐOLONGA JOZO

1950. - 2019.
Teška je spoznaja da više nisi s nama dragi Zvone. Ovim putem želimo zahvaliti svim dobrim ljudima, prijateljima i rodbini, don Anti, don Jakovu, klapi Šufit koji su se dirljivim riječima oprostili od našeg dragog Zvonimira. Do groba ucviljena i žalosna tvoja obitelj, te tvoja draga unučad koje si puno volio. Misa zadušnica će se održati 21.X. u 16 h u crkvi Svi Sveti, Koprivno. Neka ti je laka zemlja. Počivao u miru Božjem.