Danas je navršava tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi

DRAGAN JELAŠ

Duboko dirnuti pažnjom i suosjećanjem koje ste nam iskazali, zahvaljujemo se rodbini, kumovima i prijateljima koji su nam bili velika podrška u najtežim trenucima. Veliko poštovanje i hvala liječnicima Stipislavu Jadrijeviću, Mislavu Rakiću i Tomislavu Omrčenu. Neizmjernu zahvalnost upućujemo djelatnicima Onkologije KBC Split, posebno sestri Lenki te palijativnom timu SDŽ. Hvala Draganovim kolegama iz Dalstroja i Adriawincha na sveukupnoj podršci i svima koji će ga zadržati u sjećanju. Sa zahvalnošću i poštovanjem, supruga i djeca. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od rastanka s našim voljenima

MARIN TOMAŠ

26.III.2021.

NEVENKA TOMAŠ

8.IV.2021.
Teško je prihvatiti da vas nema.
Hvala vam za svu ljubav, dobrotu i sreću koju ste nam davali.
Čuvat ćemo vas u srcima zauvijek.
Dirnuti iskazanom pažnjom i poštovanjem iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima na dostojanstvenom ispraćaju, na usmenim i pismenim izrazima sućuti. Svima koji su okitili cvijećem njihovo posljednje počivalište. Posebno Veliko Hvala don Nikoli Galovu, obitelji Steve Gardijan, Dijani Vukman, Boženi Rubelj i Kseniji
Tomaš koji su nesebično bili uz nas u najtežim trenucima.
Gospodin Bog neka vas čuva u Zagrljaju.
Zahvalna djeca Matko, Merica i Ana s obiteljima
Voljena Majko

MARA LAUŠIĆ

"..Rodilo je zlatom sve šta god si takla.." Hvala svima koji te nose u srcu. Tvoja dica: Goran, Jozo i Zdravka s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Dana 7.V.2021. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena

MARIJA ERCEG

28.IX.1956.- 7.IV.2021.
Dirnuti pažnjom koja nam je ukazana u našim najtežim trenucima, od srca veliko hvala rodbini, prijateljima, susjedima i znancima. Hvala za svaku riječ, bilo usmenim ili pismenim putem, hvala za svaki cvijet i velika hvala na dostojanstvenom ispraćaju naše Marije na posljednje počivalište. Draga naša Marija, za tobom ostaje samo tuga, ali i ljubav i sreća što si bila dio nas. Hvala ti na svemu. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem! Sv. misa zadušnica služit će se 8.V.2021. (subota) u 11 sati, u crkvi sv. Stjepana, Rašćane.

ZVONIMIR NOVAK

Zahvaljujemo rodbini i prijateljima na iskrenoj sućuti i ispraćaju na vječni počinak našeg voljenog Zvonka. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
07. svibanj 2021 17:40