Mjesec je dana od kada se preselila u dom Gospodnji naša

BRANKA BILANOVIĆ

1926. - 2018.
Zahvalni smo svima koji su nam izravno ili pismeno izrazili sućut, okitili njen grob cvijećem i svojom nazočnošću dostojanstveno je ispratili na vječni počinak. Zahvaljujemo crkvenom zboru njene i naše župe Duće te župniku don Ljubi Paviću na dirljivom ljudskom i crkvenom obredu. Veliko hvala Tebi majko za sve dane protkane kroz naše živote. Obitelji: Bilanović, Kuzmanić i Stanić Počivala u miru Božjem.
Dana 13.XI.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug, otac i nono

ANTE (TONČI) MARIČIĆ

Dirnuti pažnjom i suosjećanjem, ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima koji su nam usmenim i pismenim riječima utjehe izrazili sućut, te dostojanstveno ispratili našeg pokojnika na vječni počinak. Zahvalna supruga te djeca s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 13.XI.2018. navršava se tužnih mjesec dana otkada nas je napustio naš voljeni

PETAR STELLA

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana, zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima, kolegicama i kolegama turističkim djelatnicima, čelnicima i djelatnicima Splitsko-dalmatinske županije i svima koji su nam usmenim ili pismenim putem izrazili sućut te svim dragim ljudima koji su bili uz nas. Zahvaljujemo se medicinskom osoblju na brizi, te župniku, crkvenom zboru i omiškim pivačima na dostojanstvenom ispraćaju. Zahvalna obitelj