Dana 19.II.2018. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

VEDRANA VUKUŠIĆ

Dirnuti pažnjom u trenucima naše tuge zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su nam izrazili sućut usmeno ili pismeno. Hvala don Radojku na dolasku, don Anti iz župe Strožanac na ispraćaju na vječni počinak te dr. Kuzmanić i sestrama Luci i Ivoni na nesebičnom trudu. Zahvalni: suprug Josip, djeca Ante, Božo i Luka, nevjesta Magdalena i unuk Toma. Počivala u miru Božjem.
Prošao je najtužniji mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni

ZDENKO MILANOVIĆ

Dirnuti izrazima pažnje u našoj boli, zahvaljujemo rodbini i prijateljima, kolegama, poslovnim partnerima, njegovim kuglačima, stanarima Sukoišanske 21 i 33 te liječnicima i sestrama Odjela za neurokirurgiju KBC-a Split i svim dragim ljudima koji su nam uputili izraze iskrene sućuti i koji su dostojanstveno ispratili našeg Zdenka na posljednji počinak. Uvijek ćemo te pamtiti po dobroti i plemenitosti. Obitelj Milanović
Danas se navršava tužnih i bolnih mjesec dana otkako nas je napustila naša voljena

ANKA DEDIĆ

19.I.2018. - 19.II.2018.
Dirnuti pažnjom u našim teškim trenucima, a u nemogućnosti da se svima posebno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima na svakoj riječi utjehe i na dostojanstvenom ispraćaju naše drage pokojnice. Posebno hvala don Mariju Čaglju na riječima utjehe. Veliko hvala svim djelatnicima Hemodijalize Imotski što su bili uz nju sve duge i teške godine njene borbe s bolešću. Zahvalni suprug Mirko i djeca s obiteljima Sv. misa zadušnica služit će se 24.II. (subota) u 10 h u crkvi sv. Križ - Rastovac. Počivala u miru Božjem.
Dana 19.II.2018. godine navršilo se tužnih mjesec dana od rastanka s našim voljenim

IVAN ĐONLIĆ

Najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dobrim ljudima koji su tog dana dijelili našu bol i izrazili sućut usmenim i pismenim putem te ispratili našeg dragog pokojnika na posljednji počinak. Zahvalna supruga i djeca s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
"Spominjete se svojih pastira koji su vam navješćivali riječ Božju: promatrajući kraj njihova života, nasljedujte njihovu vjeru!" (Heb, 13.7) Danas se navršava mjesec dana otkada je ovozemaljski život zamijenio vječnim

DON IVAN (IVICA) MATULIĆ

Zahvaljujemo Bogu - izvoru svakog dobra za cjelokupno svećeničko služenje, na poseban način u našoj župi. Gospodin Isus koji te u krštenju priveo svijetlu života neka te sada On - Uskrsli privede svijetlu svoga Ukrsnuća. Župljani župe Sv. Antuna Opata - Pražnica. Počivao u miru Božjem.
Dana 18.II.2018. navršava se tužni i bolni mjesec dana od kada nas je iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, dida, svekar i punac

JURE DUKA

Dirnuti iskazanom pažnjom, poštovanjem i suosjećanjem, iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su u teškim trenucima bili uz nas i dijelili našu bol. Hvala svima koji su nam izrazili usmenu i pismenu sućut i dostojanstveno ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak te njegov grob okitili cvijećem. Posebno zahvaljujemo našim dragim rođacima Juri, Smilji i Zoranu. Hvala i tebi dragi supruže i oče, na ljubavi i dobroti kojom si nas neizmjerno grlio. S ljubavlju i ponosom čuvat ćemo te u našim srcima. Zahvalni supruga Marija i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.