"Tuga je posljednji čin ljubavi koji možemo pružiti onima koje smo voljeli. Gdje god postoji tuga, bila je velika ljubav." Dana 8.IV.2021. napustio nas je naš dobri i dragi suprug, otac i brat

DRAGAN JELAŠ

1962. - 2021.
Tiho je sahranjen 10.IV.2021. u krugu obitelji na groblju Male Gospe u Zavojanima. S tugom i nadom u ponovni susret od njega se opraštaju: supruga Dragica, kćer Zorana, sin Marko, sestra Grozdana, zet Veselko i ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima, da nas je dana 7. travnja 2021. godine napustila naša voljena

JANDRA GARBIN

rođ. Barač žena Ivana 1943.- 2021.
Po osobnoj želji sahranjena je tiho u krugu obitelji u Gornjem Selu na Šolti. Ožalošćeni: suprug Ivan, kći Marina i sin Leo s obiteljima, te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem. Molimo zbog trenutne situacije biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
...čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo...

MARIJA KRAJNOVIĆ

1953. - 2021.
Tužna srca obavještavamo prijatelje i znance da nas je dana 8.IV.2021. blago u Gospodinu napustila naša voljena Marijana. Posljednji ispraćaj bit će u Rijeci. Čuvali je anđeli.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 7.IV. 2021 godine nakon teške bolesti napustila naša draga supruga majka baka i sestra

MILENA BADROV

rođ. Šipić 1951- 2021
Pokop drage pokojnice biti će objavljen u Chicagu. Ožalošćeni suprug Jozo sinovi Joe, John i Mike s obiteljima, obitelj pok. brata Nediljka, braća Mirko i Ivica s obitelji, obitelj pok. sestre Anđelke i Dragice i sestra Marija i Ankica s obitelji, obitelj pok. strica Anđelka, obitelj pok. ujca Iće i Ambrozija te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 8.IV.2021. godine napustio nas je voljeni otac, djed, pradjed i svekar

MIRKO ŠIMLEŠA

1926. - 2021.
Tiho je pokopan 10.IV.2021. u krugu obitelji na groblju Sv. Nikole u Bajagiću. Za njim tuguju: sin Ante s obitelji, kći Zvjezdana s obitelji, njegova unučad i praunučad te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja zbog epidemiološke situacije.
Dana 8.IV.2021. iznenada nas je napustio naš dragi brat i ujac

PETAR ŠIMAC

1945. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji 10.IV.2021. godine na mjesnom groblju u Primorskom Dolcu. Ožalošćeni: sestra Marija, zet Petar, nećaci Marko i Ante s obiteljima, nećakinje Katica i Dragica s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustio naš dragi

STIPE RANČIĆ

(Car) pok. Ivana i Kate 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u New Yorku dana 9.IV.2021. godine. Ožalošćeni: kćeri Ljiljana i Kata s obiteljima, sestra Danica Farkaš s obitelji, braća Dragan i Mirko s obiteljima, obitelji pokojnih sestara Nevenke Janković i Anđeke Vrgoč, obitelji pokojnog brata Venecije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 6.IV. okružena svojim najmilijima zaspala je svoj vječni san naša draga

TEREZA NOVAKOVIĆ

rođ. Delin 1935.
Zbog epidemiološke situacije pokopana je 09.IV. u krugu obitelji. Tvoji Ankica, Zoran i Jagoda s obitelji, djever Dinko s obitelji.
Javljamo rodbini i prijateljima da jučer je u Sarajevu sahranjena naša draga sestra i teta

VESNA LJUBIČ

1938. - 2021. Prva žena redateljica igranog filma u BiH
Otkrivanje ljepote i smisla svuda oko sebe i nesebično pomaganje drugima bili su pokretači u njenom dugom i plodonosnom životu. Uz nju male stvari su postajale važne i velike. Nikada njenih riječi nije bilo dosta. Ova zemaljska kugla koju je prešla s kraja na kraj i donosila priče i filmove, kao da joj je bila premala. U našim srcima zauvijek će ostati topla, duhovita, široka, nesebična, jednostavna, hrabra - bezvremenska. Ponosni smo što smo bili dio njenog jedinstvenog svijeta. Baćina i dolina Neretve bez nje više neće biti ista. Neka je mir i spokoj njenoj plemenitoj duši. Ožalošćeni brat Zvonimir, nećakinje Silvija i Sandra s obiteljima
Zahvalni za dar njegovog života i za ljubav i dobrotu koju smo od njega i po njemu primili, javljamo da je naš dragi

VINKO ČEPO

pok. Mile Veseličić 1938. - 2021.
blago u Gospodinu preminuo okrijepljen svetim sakramentima u utorak 6.IV.2021. u 83. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika kreće u subotu 10.IV.2021. u 15 sati ispred mrtvačnice Tihaljina. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Čepinu groblju Tihaljina. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13.30 sati. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Ožalošćeni: supruga Stana - Nićka, sin Mile, kćeri Mila, Marijana, Katica - Kaja, Ivana i Antonija Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 5.IV.2021. preminula naša voljena majka, svekrva i baka

DRAGICA DROBAC

rođ. Vuletić 1945. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak, 12.IV.2021. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Aljoša sa suprugom Vedranom, sin Igor sa suprugom Slađanom, unuci Rino, Leon i Vigo te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Dana 9.IV.2021. od posljedica kratke i teške bolesti umrla je naša voljena

INES MEDIĆ

rođ. Urlić 1954. – 2021.
Ožalošćeni: muž Stipe, sin Matko, kćer Marijana s Matkom, unuk Noa, sestra Elna s obitelji, obitelj pok. brata Tea, ostala rodbina i prijatelji. Poštivajući želju naše najmilije u miru i tišini njeno tijelo će biti kremirano u zagrebačkom krematoriju, a posmrtni ostaci odloženi u obiteljsko ukopno mjesto u Brelima. Molimo sve da budemo oprošteni od kućnih posjeta te zahvaljujemo svima koji suosjećaju s našim nenadoknadivim gubitkom.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša voljena majka, baka, prabaka i sestra

DANICA SVALINA

ud. Ivana rođ. Bravić 1938. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 10.IV.2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Roka u Čaporicama. Ožalošćeni: sinovi Jozo i Šimun s obiteljima, kćeri Marija i Anka s obiteljima, sestra Neda s obitelji, obitelj pokojnog brata Miška, obitelj pokojne sestre Ive, djeverovi Jozo i Ante s obiteljima, zaove Mara, Ana, Tonka i Pava s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikad." (Iv 11,25-26) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.IV.2021. sklopio svoje umorne oči naš voljeni suprug, otac, svekar, punac, djed, pradjed i ujak

IVAN COKARIĆ

1930. - 2021.
Pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 10.IV.2021. u 14.30 sati na mjesnom groblju u Stobreču. Misa zadušnica bit će poslije ukopa u mjesnoj crkvi Sv. Lovre u Stobreču. Ožalošćeni: supruga Imelda, sin Špiro, kćer Ilonka, nevjesta Ivanka, zet Ante, unučad Ivan s obitelji, Jelena s obitelji, Ivana s obitelji, Roza s obitelji, Mirjana, praunučad Josip, Mihael, Elizabeta, Mirjam, Terezija, Roko, Rahela, Rebeka, Jakov, Eva, Toma, Antun, Jakov, Marta, Ante, Juraj i Lovre, obitelj pok. sestre Ivke (Grozdane) te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Na Veliki petak završio si svoj životni put naš voljeni

MARKO GOTOVAC

pok. Ante 1942. - 2021.
U žalosti ostaju: sin Laurent sa suprugom Anom, kćer Ivana, zet Achim, unuk Maksimilijan, brat Ivan s obitelji, brat Mijo s obitelji, sestra Jela s obitelji, sestra Mara s obitelji i ostala rodbina. Sahrana je obavljena u krugu obitelji u rodnoj Lećevici, 8.IV.2021. Počivao u miru Božjem.
S neizmjernom tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. god. blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, svekrva, punica i baka

NEVENKA TOMAŠ

ud. Marina - rođ. Ševo 1948. - 2021.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. u 13 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sin Matko, kćeri Merica i Ana, nevjesta Tonćica, zet Luka, unučad Vinko, Marin, Mia, Nevenka i Antonio, obitelji pok. braće Marina, Ive i Milana, obitelj pok. sestre Mare, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni žalovanja.
S tugom u srcu javljamo da je zauvijek sklopila svoje umorne lipe plave oči naša voljena

ANA MEŠIN

rođ. Lela ud. Ivana 1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. g. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Ilije u Kljacima. Ožalošćeni: sinovi Marko i Joso, kćeri Božena i Nediljka, nevjeste Nada i Tina, zetovi Ivica i Marko, unučad Anamarija sa suprugom Jakovom, Josipa sa zaručnikom Igorom, Ivan, Matea, Joshua, Ante, Noah, Ivana i Ella, praunuka Lucija, brat Ante s obitelji, brat Slavko s obitelji, brat Milan s obitelji, obitelji pok. braće Ivana i Josipa, djever Ante s obitelji, obitelji pok. djeverova Marka i Ilije, zaova Pera s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Zbog epidemioloških mjera molimo biti oprošteni od žalovanja. Umjesto cvijeća dati prilog za crkvu Sv. Ilije Kljaci.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9. travnja 2021. godine, blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, baka i svekrva

ANA ROMIĆ

1937. – 2021.
Zauvijek će živjeti u našim srcima i mislima. Posljednji oproštaj od drage nam pokojnice održati će se 10.IV.2021. u 11 sati na groblju Svih Svetih u Hrvacama. Ožalošćeni: sinovi Neven i Petar, nevjesta Ana, unuke Tina, Ivana i Kristina, obitelj pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv.11,25) Vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 8.IV.2021. godine u 74. godini života, okrijepljen svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminuo naš dragi i voljeni suprug, otac i dalmatinski slikar

ANTE TADIĆ

6.II.1947. - 8.IV.2021.
Sprovodni obred dragog nam pokojnika održat će se dana 10.IV.2021. (subota) na novom groblju u Okrugu Gornjem s početkom u 12 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se do ponovnog susreta njegovi ožalošćeni: supruga Vedrana, sinovi Ilija i Vedran, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Što si rukom taka, u zlato si namaka. U neizrecivoj boli javljamo tužnu vijest rodbini, prijateljima i znancima, da nas je 8.IV.2021. napustio voljeni suprug, tata, brat, nono i pranono

BOŽIDAR MARIČIĆ

Sahrana voljenog pokojnika će biti 10.IV.2021. u 15.30 na groblju Sv. Nikole u Supetru. Ožalošćeni supruga Draga, kćerke Željana i Damira, zet Hans, brat Pero s obitelji, unuci Hrvoje s obitelji, Rachel, Marco i Maya. Zahvalni smo što smo te imali.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. napustila naša voljena

DANICA MARŠIĆ

ud. Frane rođ. Pezo 1947. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 10.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila Proložac D. Ožalošćeni: sinovi Ivan, Denis i Karlo, nevjeste Danijela i Sandra, unučad Ivana i Frano, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Anđe (Dare), sestra Perina s obitelji, sestra Marica s obitelji, obitelj pok. djevera Mate, obitelj pok. djevera Dane, obitelj pok. djevera Marinka, zaova Slava s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 9.IV.2021. u 80. godini života, napustio naš voljeni

FRANO POLJAK

(MIŠ) 1941. -2021.
Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se u krugu obitelji, dana 10.IV.2021. u 16 sati na mjesnom groblju Šibenica u Glavicama. Ožalošćeni: supruga Šima, sin Joško s Miom, sin Boris s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, sestre Dragica, Milka i Dobra s obiteljima, obitelj pok. sestara Marije, Kate i Tome te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 9.IV.2021. preminula naša draga

GOSPAVA BOŠNJAK

ud. Ivana 1933. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice će se obaviti dana 10.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju Slatine. Ožalošćeni: kćer Zvjezdana i zet Nikica, sin Tomica i nevjesta Aleksandra, unučad Robert, Mateja, Andrej, Tamara, Ivan, praunučad Adrian, Mara, Mateo i obitelji Nikolić, Filipović i Jurič. Počivala u miru Božjem.
"Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima." Zahvalni dragom Bogu i njemu za dobro kojim je obogatio naše živote. U dubokoj boli javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, svekar, djed i pradjed

JAKOV TORLAK

1930. - 2021.
Okrijepljen otajstvima vjere, blago u Gospodinu preminuo 9. travnja 2021. godine u 91. godini života. Ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u krugu obitelji u subotu 10. travnja 2021. godine u 16 sati u crkvi sv. Nikole u Bogdanovićima. Za njim u tuzi ostaju njegovi: sin Ivan s obitelji, kći Mara s obitelji, unučad Marina, Jakša, Ivana, Goran i Branka s obiteljima. Po pokojnikovoj želji, umjesto vijenaca dati prilog za potrebe crkve. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će." (Ivan 11,26) S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JOZEFINA BARUN

1942. - 2021.
blago u Gospodinu preminula u petak, 9. travnja 2021. u 80. godini života. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 10. travnja 2021. u 15 sati na mjesnom groblju Lištani-Livno. Tugujući: sinovi Mijo, Draško i Jure, kćer Jasna, nevjeste Ana, Anita i Suzana, zet Niko, unučad Josip s obitelji, Ivana s obitelji, Iva, Josip s obitelji, Josipa s obitelji, Jelena, Ana, Marija, Blaž i Katarina, praunučad Sara, Filip, Nika, Marta i Šimun, sestra Zora s obitelji, obitelj pok. braće Petra i Branka, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je dana 6.IV.2021. preminula naša

KSENIJA MIJAKOVAC

1919. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho na groblju Lovrinac. Tvoji najmiliji. Počivala u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 8.IV.2021. u 91. godini života napustila naša draga majka, svekrva, baka, prabaka i sestra

MARIJA VUKMAN

1930. - 2021.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se tiho u krugu obitelji 10.IV.2021. u 10 sati na groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: sin Joško, nevjesta Jadranka, unuci Ivan i Danka, praunuk Filip, sestra Mira s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni izražavanja sućuti i posjeta kućnog žalovanja.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, brat, gospodin

MATE KAVELJ

blago u Gospodinu preminuo u četvrtak 8.IV.2021. u 82. godini života. Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika bit će dana 10.IV.2021. u 15 sati na mjesnom groblju sv. Ante - Lokvičići. Sveta misa zadušnica služit će se poslije ispraćaja u crkvi Krista Kralja u Lokvičićima. Ožalošćeni: supruga Zdenka, kćeri Zrinka i Matea, unuke Ema, Cvita i Eva, zetovi Vladimir i Joško, brat Marko s obitelji, sestra Milovanka s obitelji, obitelj pok. brata Ante, obitelj pok. sestre Mare te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 8.IV.2021. u 80. godini života blago u Gospodinu preminuo naš dragi otac, brat, djed i pradjed

MATE ŽUNIĆ MUSA

pok. Petra
Pokop dragog nam pokojnika bit će dana 10.IV.2021. na groblju Sv. Ante Primorski Dolac u 12 sati. Ožalošćeni: sinovi Pero i Zvonimir, kćer Mira, braća Ante i Svetin, sestre Ika i Mira, unučad, praunučad te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini i prijateljima da je dana 08. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminula naša draga i voljena majka, baka i prabaka

MILENA GRGURIČIN

rođ. Šižgorić (20.I.1939. - 8.IV.2021.)
Posljednji ispraćaj bit će na mjesnom groblju na Žirju dana 10. travnja 2021. u 14 sati. Trajekt polazi iz trajektne luke u 11.30 sati, a povratak je sa Žirja u 17.45 sati. Ožalošćeni: kći Gordana, sin Goran i nevjesta Zosja, sin Milan, sin Marin, šestero unučadi, desetero praunučadi te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem! Molimo biti oslobođeni od posjeta žalovanja.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, tužna srca javljamo rodbini i prijateljima da nas je u 74. godini života napustila naša draga supruga, majka, svekrva, baka i sestra

NEDA PAVIČIĆ

1947. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam Nede bit će u subotu 10. travnja 2021. godine u 14 sati na mjesnom groblju Srce Isusovo u Krstaticama. Ožalošćeni: suprug Jure, sinovi Denis i Dražen, nevjeste Ana i Željana, unučad Nina, Maja, Lucija, Mario i Sara, brat Bože Nenadić s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 8. travnja 2021. godine blago u Gospodinu preminuo u 75. godini života naš voljeni otac, djed, stric i tetak

PETAR BOGATINOV

pok. Sanda 1946. - 2021.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u subotu, 10. travnja 2021. godine u 14.30 sati na mjesnom groblju Gospe od Pomišljaja u Bilicama. Ispraćaj s gradskog groblja Kvanj u Šibeniku bit će u 14 sati. Ožalošćeni: kćer Sonja, unuci Frane i Petar, nećakinje Živana Celić s obitelji i Nada Sudar s obitelji, svak Dušan Čudina s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 7.travnja 2021. godine u 67. godini života napustila naša draga

MILA ZEC

rođ. Mršić 1954. - 2021.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 9. travnja 2021. godine u 16 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila u Prološcu Donjem.
Ožalošćeni: suprug Ante, kćer Ana, sinovi Karlo i Miro, zet Romano, unučad Elinda, Ana, Ante i Ivan, obitelj pokojnog djevera Mije, sestre Iva i Marija sa obitelji, braća Ante i Zvonko sa obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Počivala u miru Božjem.
Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
10. travanj 2021 14:45