Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. godine iznenada nakon kratke i teške bolesti napustio naš dragi sin, suprug, tata i brat

ALBERTO JOVANOVIĆ

(BAKI) 23.IV.1960. - 21.I.2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.I.2020. u 15 sati na mjesnom groblju Ban - Podstrana. Ožalošćeni: majka Miroslava, supruga Zlata, kćeri Ivana i Marija, braća Damir, Tonći i Marin te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
S neizmjernom tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 21.I.2020. preminula naša voljena majka

DANICA ĐIVOJE

rođ. Mandalinić 1944. - 2020.
Posljednji ispraćaj bit će 24.I.2020. (petak) u 14.30 sati na groblju Lovrinac, a pokop drage nam pokojnice će biti 25.I. (subota) u 14 sati na mjesnom groblju u Lastovu. Ožalošćeni: kćeri Nela i Alemka, sinovi Dalibor i Ronald, unuka Alisa, braća Ivan i Frane i sestre Slavica i Nada s obiteljima te ostala rodbina Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. napustila naša voljena majka, baka, prabaka, svekrva i punica

MARIJA BEŠIĆ

udova Luke 1930. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u četvrtak 23.I.2020. na mjesnom groblju Sv. Ante u 14 sati u Primorskom Docu. Ožalošćeni: sin Ivan, kćer Jadranka (Mirjana), nevjesta Istra (Seka), zet Tomislav, unuci Igor, Marina, Jelena, Antonio, Ante i Marija s obiteljima, sestre Jela i Anica s obiteljima, brat Marko s obitelji i obitelji pok. brata Ivana, sestara Ike i Nevenke, zaova Iva s obitelji, obitelj pok. zaove Ane i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. napustio naš voljeni

MIRO POLJAK

pok. Ante (Karin) 1932. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 23.I.2020. (četvrtak) u 15 sati na Novom groblju Solin. Za njim tuguju: supruga Dragica, sin Robert s Marijanom, kći Anđela i Volker, unuka Daria, obitelj pok. sestre Smiljke, obitelji pok. braće Ljube i Nevena te mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.I.2020. preminula blago u Gospodinu naša draga

ANA MATKOVIĆ

ud. Josipa rođ. Perić 1933. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 23.I.2020. na mjesnom groblju sv. Luke - Kamenmost. Pogrebna povorka kreće iz mrtvačnice u 14 sati. Ožalošćeni: sinovi Marijan i Ivan, kćer Ninka, unučad Josip, Dalibor, Ana, Domagoj, Zvonimir, Mislav, Tomislav i Krešimir, praunučad Karlo, Meri, Marko, Una, Klara, Ivan, Ana i Katarina, nevjeste Marija i Irena, zet Nedjeljko, obitelji pok. braće Ivana i Jerka, obitelj pok. sestre Maše, obitelj pok. djevera Mate, obitelj pok. zaove Ive, zaova Mara s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
" Ja sam uskrsnuće i život. Tko vjeruje u mene ako i umre živjet će." (Iv 11.25) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.I.2020. godine, prestalo kucati srce našeg dragog supruga, oca, brata, svekra, strica, ujca i dida

AUGUSTIN ŠUMELJ AGO

1942. - 2020.
Sprovod dragog nam pokojnika bit će dana 23.I.2020. godine u 14 sati ma mjesnom groblju Svih Svetih - Zmijavci. Ožalošćeni: supruga Ruža, sin Boris, kćeri Davorka, Nada i Braslava, nevjesta Ivana, zetovi Ivan i Milenko, unuci Jakov, Roko, Mirko, Ivan, Tomislav, Mario, Maja, Zoran, Sanja, Romilda, Ivana i Jure, obitelj pok. brata Petra, sestra Mara s obitelji, obitelj pok. sestre Ane te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.I.2020. godine preminuo naš voljeni

DAVORIN CURL

1955. - 2020. HRVATSKI BRANITELJ
Posljednji ispraćaj dragog nam Dade obavit će se u četvrtak 23.I.2020. u 11.45 sati na gradskom groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Ivana, posinak Vinko, sestre Beti i Vesna s obitelji. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, okrijepljena Svetim sakramentima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je blago u Gospodinu napustila naša voljena supruga, majka, baka i sestra

IVA BULJAN

rođ. Galić 25.V.1942. - 22.I.2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u četvrtak 23.I.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Biteliću. Ožalošćeni: suprug Ivan, sin Stipe, kćeri Anđa Jukić i Marija Buljan, unuke Jelena i Ana, zet Mile, sestre: Šima s obitelji, č.s. Albina (Marija) i Danica s obitelji, stričevka č.s. Jela, zaove Anđa (žena pokojnoga brata Josipa) i Božica s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21. siječnja 2020. godine preminula u 85. godini života naša draga majka, svekrva, baka i prabaka

JERKA LAPIĆ

rođ. Santrić 1935. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 23. siječnja 2020. godine na groblju Sv. Ivana u Badnju, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 15 sati. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Ožalošćeni: sin Šime, kći Marina, nevjesta Jasna, unučad Teo, Matija, Lucija i Paško, praunuačd Andrija i Lana, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru.
Otišao je na put bez povratka dobri čovik, brižni suprug, otac, dida i pradida

MILOŠ ALAVANJA

(MIŠO) 1938. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam Miše obavit će se u petak 24.I.2020. u 11 sati na gradskom groblju u Trogiru. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom i ljubavlju opraštaju se: supruga Suzana, kćer Nada, sin Miho, zet Mario, unuka Darja sa Pavom, unuk Toni, praunuka Rita, brat Nikola s obitelji, obitelji pok. braće Branka i Mirka i pok. sestre Soke, obitelj pok. svastike Dragice Vukman, šura Tonći Ercegović s obitelji, nećaci i nećakinje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. godine napustila naša voljena supruga, majka, baka, kćerka, sestra i tetka

MITRA BAŠIĆ

1958. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage i voljene Mitre bit će u petak, 24.I.2020. godine u 14 sati na gradskom groblju Stari Grad. Izrazi sućuti primaju se od 13 sati. Ožalošćeni: suprug Zijat, sinovi Denis i Beris, nevjesta Ivana, unuk David, majka Milica, brat Radivoje, sestre Dušanka, Radmila i Dragica s obiteljima
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 21.I.2020. godine preminuo naš voljeni

TADIJA BRČIĆ (ŠEGO)

1935. – 2020.
Posljednji ispraćaj obavit će se 23.I.2020. godine u 15 sati na groblju Mila Gora u Kaštel Gomilici. Ožalošćeni: supruga Anđelka, sin Dragutin, kćer Miroslava, nevjesta Marija, obitelj pok. sestre Mire i obitelj pok. brata Mije, unučad, Tanja, Josip, Marijan i Anđela, praunučad te ostala rodbina. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.I.2020. godine u 87. godini života, preminuo naš dragi

TOMISLAV VRCIĆ

1933. - 2020. pok. Jose
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak, 23.I.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju u Vrpolju. Posljednji ispraćaj s gradskog groblja Kvanj bit će u 14.30 sati. Ožalošćeni: kći Ana, sin Ivo, zet Ivan, nevjesta Milenka, obitelj pok. brata Bože, sestre Slavka i Ivanica s obiteljima, obitelji pok. sestara Mare, Ive i Marije, obitelji pok. šura Ante, Dane, Luke i Jose, unučad, praunučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša voljena

ANĐA PERKUŠIĆ

rođ. Barukčić ud. Anđelka 1940. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu, 22. siječnja 2020. u 14.30 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Vječno zahvalni za svu ljubav i dobrotu opraštaju se sinovi Ivan i Marko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Otišao je na put bez povratka dobri čovjek, požrtvovni suprug i dida

FRANO DVORNIK

1935. - 2020.
Ožalošćeni: supruga Agica, unuk Duje, unuka Aurora, nevjesta Gorana i njeni roditelji Goran i Desa, svastika Dunja s obitelji, nećakinja Lada s obitelji, obitelj pok. brat Marka, obitelji pok. sestara Marice i Perine i sestra Ivanica s obitelji, obitelj Šegvić, Buterer, Kukoč, Kaliterna i ostali prijatelji Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Tihi je pogreb obavljen na Lovrincu dana 21.I.2020.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. blago u Gospodinu, okrijepljena svetim sakramentima napustila naša voljena

JERKICA DUBRAVČIĆ

pok. Stipana 1937. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obaviti će se dana 22.I. u 15 sati na mjesnom groblju Gospe na Hladi, Kaštel Sućurac. Ožalošćeni: sestra Gordana Cvitanović sa sinom Draženom i njegovom obitelji, nećak Željko Kovač s obitelji, nećakinja Fani Kovač, nećakinja Jadranka Matok-Bosančić s obitelji, nećak Ernest Matok, rođak Ivica Bratinčević s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća dati prilog za uređenje svetišta Gospe na Hladi. Počivala u miru Božjem.
"Iz našeg je zagrljaja prešao u Božje naručje." U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. iznenada napustio naš voljeni otac, svekar, djed, brat i zet

MILENKO TOLJ

(MILE PICA) pok. Srećka 1965. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 23.I.2020. u 14 sati na gradskom groblju u Trogiru. Ožalošćeni: sin Kristian i nevjesta Marijana, sin Ivan i Ana Marija, unučad Mihaela i Antonio, braća Joško i Vlado s obitelji, sestra Ana s obitelji, punica Draginja s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Po osobnoj želji umjesto cvijeća dati prilog za crkvu. Počivao u miru Božjem.
Dana 21. siječnja 2020. zauvijek nas je napustila naša draga sestra, zaova i teta, gospođa

RUŽA BOBAN

ud. Vojka rođ. Sovulj 1928. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 22. siječnja 2020. u 15 sati (srijeda) na mjesnom groblju sv. Luke u Kučićima. Ožalošćeni: brat Zdravko, nevjesta Lucija, nećakinja Anita Mimica s obitelji, nećak Joško Sovulj s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. napustila naša voljena supruga, majka, baka, sestra, nevjesta, tetka i ujna

ANĐA TADIĆ

rođ. Palac 24.VIII.1948. - 20.I.2020.
Posljednji ispraćaj drage nam Anđe bit će u srijedu 22.I.2020. u 14.15 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Josip, kći Snježana, sin Miro, zet Štefko, unučad Filip, Mišel, Lucija, Petra, Andrej, sestra Mira s obitelji, braća Stjepan i Jozo s obiteljima, obitelji pok. braće Ferde, Ante, Petra, Miroslava, Branka, pok. sestre Ive, zaove Ljerka, Vera i Mira s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 18.I.2020. u 78. godini života nakon teške bolesti napustio naš voljeni

ANĐELKO (ĐEMO) LUKIĆ

pok. Bariše i Ive 1942. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 22.I.2020. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Ljuba, sin Bruno-Nedjeljko, kćeri Iva i Barbara, unučad Lana, Leo i Mia, zet Ivica, sestre Luca i Mila s obiteljima, obitelji pok. braće Bruna i Nedjeljka, obitelji pok. sestara Dragice i Ruže, šura Ljubo s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Sv. misa zadušnica služit će se nakon pogreba u crkvi Gospe Fatimske, Škrape. Počivao u miru Božjem.
S vjerom u uskrsnuće i vječni život, blago nas je napustila dana 20.I.2020. godine

MANDA BAŠIĆ

rođ. Melvan 27.II.1927. - 20.I.2020.
Pokop je tiho obavljen dana 21.I.2020. godine na mjesnom groblju Prugovo. Ožalošćeni: obitelj pok. sina Ivana, sinovi Ante i Javor s obiteljima i ostala mnogobrojna rodbina Počivala u miru Božjem.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 19.I.2020. u 82. godini preminuo naš

ANTE SESARTIĆ

pok. Vjekoslava – Vinka 1938. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 22.I.2020. u 15 sati na Novom groblju u Solinu. Misa zadušnica održati će se odmah nakon pogreba u crkvi Gospe od Otoka – Solin. Ožalošćeni: sestra Nediljka s obitelji, obitelji Mikelić, obitelj Grubić, obitelj Mudronja i obitelj Lolić, njegovi Matija i Vjekoslav te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. zauvijek napustila naša draga majka, baka, prabaka i svekrva

BOŽICA (BOJA) MATIJAŠ

ud. Svetina 1922. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 22.I.2020. u 15.30 sati na mjesnom groblju Gospe od Anđela - Pozorac. Ožalošćeni: sin Ivan sa suprugom, kćeri Neda,Tonka, Ivanka, Stanka, Vinka, Mira i Mladenka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.I.2020. u 85. godini života nakon duge i teške bolesti zauvijek napustila naša voljena supruga, majka, baka i sestra

DARINKA (VESELA) KNEŽEVIĆ

žena Ante rođ. Jakoliš 1935. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 22.I.2020. u 14.30 sati na mjesnom groblju Vrpolje. Posljednji ispraćaj s gradskog groblja Kvanj bit će u 14 sati. Za njom će vječno tugovati: suprug Ante, kćeri Biserka i Anita, zetovi Miro i Siniša, unuci Pavel i Lovre, sestre Milka, Marija i Stana s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko vjeruje u mene, ako i umre živjet će.” (Iv 11,25) U dubokoj boli javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena

IVANKA ŠUMAN

supruga Ante - Vuke rođ. Bantić 1939. - 2020.
usnula tiho u Gospodinu dana 20. siječnja 2020. u 81. godini života. Sprovod drage nam pokojnice obavit će se na groblju Sv. Roka u Kominu dana 22. siječnja 2020. (srijeda) u 16 sati. Izraze sućuti obitelj će primati na groblju Sv. Roka od 15 sati. Sv. misa zadušnica služit će se nakon sprovoda u crkvi Sv. Ante u Kominu. Ožalošćeni: suprug Ante, kćer Darija, sinovi Darko i Ante, zet Karlo, nevjeste Andrijana i Senka, unučad Marko, Šime, Ivan, Ante, Iva Lucija, sestre Andrijana, Ana, Mara, Jakovica i brat Ivo s obiteljima, djever Zdravko s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će". (Iv. 11,25) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je nakon kratke i teške bolesti napustio naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

LUKA VELJAČA

1942. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se dana 22.I.2020. (srijeda) u 14.30 sati na mjesnom groblju Sv. Jure, Radošić. Autobus polazi u 13.15 sati sa autobusne stanice u Kaštel Novom. Za njim vječno tuguju: supruga Iva, sin Ivan, kćeri Jadranka i Ljiljana, nevjesta Marija, zetovi Siniša i Nediljko, unučad Luka, Antonija, Maja, Toni, Mateja i Maja, praunučad Vedran i Nola, obitelj pok. sestre Nede, ujac Ante i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća molimo dati prilog za uređenje mjesne crkve Sv. Jure u Radošiću. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je nakon duge i teške bolesti napustila naša voljena

MARIJA PIPLOVIĆ

rođ. Jakšić 1928. - 2020.
Posljednji ispraćaj naše drage pokojnice bit će 22.I.2020. u 11.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćerka Vanja, zet Ante, unuci Gordan, Lea i Tina, praunuk Nikola i ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.I.2020. preminula naša sestra, teta i ujna

MARIJA ŠEGO

ud. Dušana 1934. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 22.I.2020. u 13.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: brat Ante Roguljić s obitelji, sestra Ksenija Bućan s obitelji, Miloš Prosenica s obitelji i obitelj pok. zaove Milice Borojević te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru.
Dana 20.I.2020. u 91. godini umrla je naša tetka

MILICA BRADARIĆ

rođ. 15.II.1929.
Posljednji ispraćaj obavit će se u srijedu 22.I.2020. u 12.30 na groblju Lovrinac. Ožalošćena obitelj. Počivala u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će " (Iv. 11,25) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.I.2020. godine okrijepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša draga

MILICA - MILA TOPALUŠIĆ

ud. Luke 1932. - 2020
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu, 22. 01. 2020. godine u 14 sati na mjesnom groblju sv. Ivana u Ričicama. Ožalošćeni: kćeri: Nada Parlov, Katica Zec i Tereza Raspudić, pastorke: Matija - Maca Tandara s obitelji, Vesna Valek s obitelji, Marija Topalović s obitelji i obitelj pok. Mire Parlov, zetovi: Vice, Stipe i Petar, unučad: Matea s obitelji, Ivan, Martina s obitelji, Marija, Luka, Ante, Luka, Ivan i Zvonimir, braća Ivan i Mijo s obiteljima, sestra Ana s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20. siječnja 2020. u 81. godini života iznenada, zauvijek napustila naša voljena, majka, baka i prabaka

MILKA IVA POLJAK

ud. Frane rođ. Latinac 1939. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 22.I.2020. godine u 15 sati na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: sin Goran, kći Dubravka, nevjesta Ljiljana, zet Tihomir, unuke Antonela s obitelji, Zrinka, Vedrana i Mirna, obitelji brata Milana, pok. sestre Suzane i ostale pok. braće, te ostala brojna rodbina. Počivala u miru Božjem!
S vjerom u Uskrsnuće i život vječni, javljamo kako je dana 20.I.2020. godine, okrijepljena svetim sakramentima sklopila svoje umorne oči naša voljena

MIRA GENOVEVA FILIPOVIĆ

rođ. Bartulin ud. Ante 13.IV.1927.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u srijedu, 22.I.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Klement - Gornje Sitno. Polazak s groblja Lovrinac bit će u 14 sati. Do ponovnog susreta tvoji: sinovi Mijo i Dragomir, kćeri Vesna Bašić, Kristina Sekul, Sanja Taraš, obitelj pok. kćeri Vere Peričić, nevjeste Ana i Nediljka, zetovi Domenik, Ivica, Ante, Ivica, unučad Glorija, Jelena, Inge, Marina, Ivona, Joško, Ines, Mario, Maja, Toni, Ivona, Matko, praunučad Noa, Frane, Ljubica, Ani, Paula, Bruno, Ana, Valerija, Eva, Domagoj, Bartul, Rita, Tonči, sestra Jozica Ugrin s obitelji, obitelj pok. brata Josipa Bartulina, obitelj pok. brata Borisa Bartulina, obitelj pok. sestre Ivanke Filipović, zaove Mandica Filipović i Vinka Vukorepa s obitelji, obitelj pok. zaove Jele Peričić, te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana, 21. siječnja 2020. godine zauvijek sklopila svoje umorne oči naša voljena

MIRA JURATOVIĆ

1949. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana, 22. siječnja 2020. godine u 14.30 sati iz crkve Gospe od Pohođenja u Podaci. Obitelj će primati izraze sućuti od 13.30 - 14.30 sati. Ožalošćeni: sinovi Željko i Nenad s obiteljima, kćer Nada s obitelji, unuci Marina, Marin, Matea i Tonći, brat Gojko s obitelji, sestre Ljubice i Nataša s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. u 86. god. života napustila naša voljena majka, sestra, svekrva, punica, baka i prijateljica

RUŽA POKROVAC

dr. med. spec. 1934. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 22.I.2020. u 14.30 sati na mjesnom groblju Sv. Martina u Mratovu. Ožalošćeni: sin Draško s obitelji, sin Andrej s obitelji, kćer Marija Vuković s obitelji, sestra Milka, obitelj pokojne sestre Marije, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
S tugom i bolom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. napustio naš dragi

STIPE PLEŠTINA

1931. - 2020. pok. Ivana
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 22.I.2020. u 14 sati na groblju u Sv. Kate u Klisu. Za njim tuguju: supruga Lukrecija, kćerke Maja i Persina s obiteljima, unuke Fani i Iva s obiteljima, unuk Stipe te svastika Fani Janković s obitelji. Tvoju dobrotu i ljubav nosit ćemo u našim srcima. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20. siječnja 2020. u 78. godini života zauvijek napustio naša voljeni

TOMISLAV BANOVIĆ

1942. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 22.I.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Hrvace. Ožalošćeni: supruga Dragica, sin Zoran s obitelji, kći Dijana s obitelji, sestre Ankica, Ljuba i Iva s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima tužnu vijest da je dana 16.I.2020. godine u Bremenu preminuo naš dragi

TOMISLAV MEDVIDOVIĆ

1978. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u srijedu 22.I.2020. godine u 14 sati na gradskom groblju Gospe od Anđela u Imotskom. Ožalošćeni: sin Matej, braća Marijan, Ivica i Mate s obiteljima, sestra Dinka s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin

TOMISLAV ŠKENDER

blago u Gospodinu preminuo u petak 17.I.2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23.I.2020. u 11.20 sati u krematoriju na Mirogoju. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: otac Zdravko, majka Anđelka, sestra Kristina, kći Laura, baka Nevenka, ujaci Marko, Dragan i tetka Marija s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 20.I.2020. godine napustila naša draga i voljena

ZORKA BUĆE

ud. Mije 1934. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u srijedu 22.I.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju sv. Mihovila u Prološcu Donjem. Ožalošćeni: sin Ivan, kćeri Dragica i Marija, nevjesta Mirjana, zetovi Jozo i Goran, unučad Zorica, Ivana, Denis i Nedo s obiteljima i Mijo, praunučad, obitelj pok. sestre Anđelke, sestra Olga s obitelji, sestra Milka s obitelji, obitelj pok. zaove Ane i zaova Marija s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN