Posljednje zbogom dragom ocu i svekru

PETAR MIMICA

Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Dinko i Marija Počivao u miru Božjem.
Posljednje zbogom prijatelju

SVETI VIDOVIĆU

"Na sve smo friži spremni, ali se moramo miriti da te nema..." Ivica Stojan i Hrvoje Radelja s obiteljima
„Odlučili smo se za ljubav... tako sve ima više smisla. I smrt. I život.“

PETAR MIMICA

Volimo te dide... ništa ne može izbrisati sjećanja u kojima živiš. Tvoji Lorena i Antonio

DAMIR RADOLFI

Anđeli neka čuvaju Damira gore na nebu, a obitelj na zemlji neka utješe u nenadoknadivom gubitku. Najiskreniju sućut Ricu i obitelji žele njegove SKOTNE PUME.
Posljednji pozdrav dragom didu i pradidu

PETAR MIMICA

Dinkica, Krsto i Luka Počivao u miru Božjem.
Posljednji pozdrav velikom čovjeku i prijatelju

IVAN IVIĆ

Supruzi Jelici, sinu Ivi, kćerki Edi i ostaloj rodbini naša iskrena sućut. Puno ćeš nam nedostajati. Ivan Vukava s obitelji
Otišao je otac moj polako otišao je stazom što vijuga otišao je pijetli kad se bude otišao je s mirisima jutra

VJEKO

Ljubavi naša jedina, nema riči da ublaži bol i tugu u našim srcima. Tješi nas spoznaja da zauvik živiš kroz sve nas. Mi smo te volili beskrajno al Bog te volija više. Zauvik tvoje ljubavi: Dija, Veki, Vedra, Tea, Kaka, Dubra i tvoj Miki Čuvat će te tvoji Anđeli. Počivao u miru Božjem.
Posljednje zbogom dragom prijatelju

VJEKOSLAV VJEKO PEROVIĆ

Suosjećamo s vama u boli i žalosti. Neka vas Gospodin utješi, a Vjeki podari život vječni. Ante i Josipa Žarković s obitelji
Posljednji pozdrav našem dragom

RADI PERKOVIĆU

Hvala Ti na dosljednom zalaganju u održanju zajednice i očuvanju tradicije bokeljskih Hrvata. Počivao u miru. Hrvatska bratovština Bokeljska mornarica 809 Rijeka
Dragi naš

DAMIRE

ti si pronašao svoj mir, a nama u srcu ostaju lipi trenuci provedeni s tobom. Obitelji najiskrenija sućut. Tvoje kolegice i kolege iz "Cian"-a Neka te čuva dragi Bog i anđeli nebeski.
Posljednje zbogom dragom nećaku i rođaku

ŽELJKU

Obitelji iskrena sućut. Tete Ana Matić, Marija Pauk i Nevenka Zoković s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Dragom sinu

VJEKI

Ni jedan trenutak našeg života, ni suze koje teku, neće moći odagnati našu bol i tugu... Ostaje samo ljubav na tebe i ponos što smo te imali. Otac i mater Počivao u miru Božjem.

VJEKO

Zmaju moj, toliko toga smo planirali i tili... Fala za svu ljubav i dobrotu za sve nas, za snagu kojom si nas gura naprid. Ništa u životu nije slučajno i znam da naš paziš i čuvaš, zato smo jaki. U svakom našem danu, suzi i osmijehu živit ćeš vječno! Tvoja Vedra sa tvojim Radom
Dragi

VJEKO

Posljednji put ti kažem zbogom. I sad kad te više nema mogu ti reći da ćeš mi falit puno... ... jedini brate, sestra Nada s obitelji.
Posljednje zbogom

RADI PERKOVIĆU

Naše dugogodišnje prijateljstvo kao i umjetničko druženje ostat će mi u trajnom sjećanju. Rato Kliškić Počivao u miru Božjem.
Dragi

VJEKO

Brate mili još ne mogu povjerovati da te više nema, otišao si prerano u nebesko kraljevstvo, pronašao svoj mir vječni, al ovo nije zbogom, samo doviđenja. Brat Robi s obitelji Čuvali te anđeli nebeski.