Dragoj mojoj majci

LUCA PANDŽIĆ

Teško je vidjeti te svugdje, a nigdje te ne naći. Ne vidim ti oči, i ne čujem glas, ali osjećam da si tu između nas. Tako mi nedostaješ, samo ruku da mi daš, previše boli samo da znaš. Ne mogu te vratiti, život promijeniti, samo te mogu zauvijek voljeti. Nikad zbogom, samo doviđenja! Voli te tvoja kćer.
Sjećanje na našeg voljenog

MARTINA VLAŠIĆA

pok. Jakova 8.XI.1889. - 14.XI.1925.
Dana 14. studenoga ove godine navršavaju se 94 godine od prerane smrti i 130 godina od rođenja našeg „ZLATNOG“ MARTINA VLAŠIĆA, rođenog u Podstrani 1889. godine, a sahranjenog (još uvijek) u Portlandu (savezne država Oregon - USA) 1925. godine. Kako je rekao Petar Preradović "Rod bo samo koj si mrtve štuje, na prošast budućnost si snuje". Dragi naš Zlatni Martine, moli se za nas i budi siguran da te nikada nećemo zaboraviti i odustati u pokušajima da te prema tvojoj posljednjoj želji, pokopamo u Hrvatskoj (Podstrana) koju si toliko neizmjerno volio. Žrtvom svog života za boljitak svih nas, sve si nas zadužio, sadašnje i buduće generacije svojih nasljednika, koje baštine tvoje „trude“, bar da te nikada ne zaborave i da svaki put kada pogledaju na SVE ono što imaju sjete se da si im Ti, svojim životom i nesebičnim darovima, to i omogućio. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe u Siti u Strožancu, Podstrana, 13.XI.2019. (srijeda) u 17.30 sati. Tvoj zahvalni nasljednik Siniša Dumičić s obitelji, sin pok. Andrijane Dumičić, rođ. Vlašić. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

NIKOLA ČULE

12.XI.2016. - 12.XI.2019.
Supruga s djecom i obitelji

ZORAN MARKOVIĆ

10.VI.1976. - 13.X.2019.
Jedini moj Miguelito, čekaj me, još nas toliko toga čeka. Mi smo jedna duša u dva tila, sad me vodi i usmjeravaj. We shall never surrender! Volim te, ti si moje sve na svitu, volim te najviše, jedini moj... Tvoja sestra Ivana
Sjećanje na voljenog oca

NENAD GRGIN

13.XI.2015. - 13.XI.2019.
U mom srcu uvijek voljen, u mislima nikad zaboravljen. Tvoja Taja
Navršava se tužna godina od odlaska našeg dragog

SLAVKO CURIĆ

13.XI.2018. - 13.XI.2019.
Ljubav i sjećanje na tebe dio su naših života u kojima zauvijek ostaješ i neizmjerno nedostaješ. Tvoji najmiliji
Dana 13.XI.2019. navršava se tužna godina otkad nas je napustio naš voljeni

ANTE POPOVIĆ

Iako si nas fizički napustio, svakog dana živiš s nama u našim molitvama. Tvoja spomen je velika zahvalnost i golemi ponos što smo te imali. Ostaješ zauvijek u našim mislima, srcima i molitvama. Voli te tvoja obitelj. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi sv. Jurja na Orju 16.XI.2019. u 9 h. Počivao u miru Božjem.
Tvoj lik vrijeme ne briše draga mama

JAGLENKA POLIĆ

2008. - 2019.
Tvoja djeca i unučad s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Dragi

LUKA BAŠIĆ

bio si ponos svojih roditelja i primjer svima mladima. Za nas si anđeo koji će uvijek sjati, čuvat ćemo najljepšu uspomenu na tebe. Obitelj Vinka Rapića.
Navršava se deset tužnih godina od smrti našeg voljenog supruga, oca, djeda i pradjeda

MIRKO KAPITANOVIĆ

12.XI.2009. - 12.XI.2019.
S ljubavlju i ponosom čuvamo te u našim srcima. Utjehu nalazimo u molitvama. Zahvalni: supruga Pera, sinovi Marko i Ivan (Vlade) s obiteljima Počivao u miru Božjem.
In memoriam

PRIM.DR. SENIO TOŠIĆ

1936. - 2018.
U tišini vječnog mira neka te prate naše molitve, misli i sjećanja. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe od Zdravlja, 12.XI.2019. u 19 sati. Tvoji najmiliji
Sjećanje na voljenog supruga, oca, djeda i svekra

SLAVKO ŠIMIĆ

12.XI.2017. - 12.XI.2019.
Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca. U našim srcima uvijek voljen, u mislima nikad zaboravljen. Tvoji: supruga Milena i sin Zoran s obitelji. Počivao u miru Božjem.
SJEĆANJE na dragog supruga i oca

JOSIPA LOVRINČEVIĆA

12. XI. 2003. - 12. XI. 2019.
S ljubavlju i ponosom tvoji najmiliji
Dana 12.XI.2019. navršava se tužnih šest mjeseci od prerane smrti našeg dragog sina i brata

ŽELJAN BELJAN

Po dobrom Te pamtimo, s ponosom spominjemo i u srcu zauvijek čuvamo. Tvoji: otac Ljubomir, majka Ljuba, sestre Suzana i Inga s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Fališ puno...

IVICA HERCEG

12.XI.2018. - 12.XI.2019.
Tužan je ovaj dan jer nas podsjeća na rastanak. Prošla je godina dana, fališ iz dana u dan sve više. Budi naš anđeo koji nas s neba gleda i čuva. Uvijek si s nama u mislima, srcu i molitvi. Volimo te. Tvoja mater, otac, Tomo i Lile Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje

LUKA BAŠIĆ

12.X.2019. - 12.XI.2019.
Zadržat ću te srcem, ljubav ne prestaje odlaskom. Zauvijek u mojim mislima. Tvoja Ivana Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog oca, djeda i pradjeda

BOŽO MAMUT

23.XII.1934. - 12.XI.2018.
Prošla je godina, duga, teška, preteška. S ljubavlju ćemo te spominjati, po dobrom pamtiti i u srcu nositi. Tvoje kćeri Mara, Stana, Anka i Mila sa obitelji Počivao u miru Božjem.
"Ja domovinu imam; tek u srcu je nosim, I brda joj i dol; Gdje raj da ovaj prostrem, uzalud svijet prosim, I... gutam svoju bol!" (S.S. Kranjčević) Povodom 28. obljetnice formiranja 141. brigade HV

IN MEMORIAM

svim poginulim i umrlim pripadnicima 141. brigade HV. Neka im je laka hrvatska zemlja. Udruga veterana i prijatelja 141. brigade HV