StoryEditorOCM
SavjetiI UVIJEK SU SAVRŠENI

Uz ovaj trik nikada više nećete morati baciti nijedan avokado; ‘Da sam bar znala prije, ajme ovo moram isprobati!‘

Piše MOZAIK SD
25. veljače 2024. - 10:23

Trik za uvijek savršen avokado, da i to postoji. Domaća influencerica podijelila je sa svojim pratiteljima savjet kako je ona u svojoj kući prestala bacati avokada koji su često pretvrdi,  onda odjednom propadnu u pola dana i budu  ‘za smeće‘. Jesmo spomenuli da uopće nisu jeftini?

-Jedna od stvari za koju bi voljela da sam znala prije, jer šteta toliko propalih avokada. Trik je jednostavan, sve što trebaš je staviti ih u hladnu vodu i držati u hladnjaku do korištenja. Tako u vodi mogu stajati i do dva tjedna, napisala je influecerca Loreda Radan i dodala da od kad ih tako drže svaki avokado joj je bio savršen te nijedan nije završio u smeću..

Malo je reći da su pratitelji koji su ljubitelji avokada bili oduševljeni.

image
/Slobodna Dalmacija

-Ma dajjjjj sad sam se porječkala s mužem ? čekam danima ovaj svoj avokado u zdjeli da sazrije, a on onako hladan kaže pa šta ga nisi stavila u vodu u frižider ??? a di si bio sve ove godine ???, napisala je jedna pratiteljica.

-Ajme ovo moram isprobati, ovo je life changing trik?. Ne mogu prežalit sve koje sam dosad bacila zbog ‘cekanja da sazrije’??, nastavili su se nizati komentari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:52