StoryEditorOCM
OtociTKO JE KRIV?

Pod brisačima brojnih automobila pred vratima Splita pojavile su se šokantne kazne, provjerili smo o čemu je riječ

Piše Sandra Barčot
15. svibnja 2023. - 19:05

Poprilično su stanovnici Grohota na otoku Šolti bili ljuti kada su danas na vjetrobranskim staklima svojih automobila, ispod brisača, pronašli kazne zbog nepropisnog parkiranja!

Na uplatnicama je navedeno kako je to "kazna za nepropisno parkiranje i zadržavanje", a kao izdavatelj "čestitke" je navedena tvrtka "Komunalno Basilija". No, ne radi se ovdje o nepropisnom parkiranju, već o običnoj - prevari!

- Niti smo izdali uplatnicu, niti je žiro-račun na uplatnici pravi račun našeg poduzeća. Ujedno, mi ne gospodarimo parkiralištima u Grohotama, nego samo u Rogaču, te molim građane da ne nasjedaju na ovu prevaru – upozorava Tihana Glavurtić, direktorica komunalnog poduzeća, te dodaje:

- Dobro provjerite uplatnicu ili se javite u komunalno poduzeće! Poglavito ako je zateknete na bilo kom drugom mjestu, osim na parkiralištu u Rogaču koje je pod ingerencijom "Komunalnog Basilija".

Kako doznajemo, sve je prijavljeno i policiji, te se nadamo kako će se otkriti tko je napravio i podijelio po Grohotama lažne uplatnice za kaznu zbog nepropisnog parkiranja. Tko se želio okoristiti varajući svoje otočane i njihove goste.

image

Lažne uplatnice koje su osvanule na automobilima po Grohotama

Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:13