StoryEditorOCM
Svijethoror

Strava u Njemačkoj: djevojčica (12) priznala ubojstvo godinu dana starije prijateljice, istražitelje šokirao video

Piše Hina
21. ožujka 2023. - 06:53
Lijevo: kadar iz videozapisa na kojem se može vidjeti kako Luise Frisch i jedna od osumnjičenih tijekom pandemije piju gazirane sokove; desno: kadar iz videozapisa koji je drugoosumnjičena objavila nakon što je pronađeno Frischino tijeloScreenshot TikTok

Njemačka školarka Luise Frisch (12) i 13-godišnjakinja koju se tereti za njezino ubojstvo pojavljuju se u videozapisu koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, piše Daily Mail.

Na videu se može vidjeti kako Frisch i druga djevojčica piju gazirana pića i nose zaštitne maske. Kako navodi Daily Mail, snimka je nastala tijekom karantene koja je uvedena zbog pandemije koronavirusa SARS-CoV-2. Doznalo se i da je 13-godišnja nekoliko sati nakon što je 12. ožujka pronađeno Frischino tijelo objavila video na kojem se može vidjeti kako pleše.

Podsjetimo, dvije djevojčice starosne dobi od 12 i 13 godina priznale su ubojstvo 12-godišnje Frisch, koja je u nedjelju pronađena mrtva u blizini svog doma u Freudenberg u saveznoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.

- Nakon prvog is...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:27