Hrvatskafb obraćanje

Vitamin C nije djelovao? Ivan Pernar pokleknuo pred gripom...

Piše PSD
17. siječanj 2019. - 17:38
zivi_zid6-231218

Ni vitamin C nije uspio spasiti Ivana Pernara od gripe. I saborski zastupnik Živoga zida našao se među tisućama oboljelih, a da je i sam pokleknuo pred virusom koji je poharao Hrvartsku otkrio je na svojoj Facebook stranici. Kaže da se oporavlja.

'Ako slušate Pernara dobit ćete proljev': stručnjaci se osvrnuli na 'recept' protiv gripe saborskog zastupnika Živog zida

Zbog gripe izvanredno stanje u klinici za infektivne bolesti, pristižu stotine zaraženih iz cijele države; Šef splitske infektologije: Dnevno primimo duplo više oboljelih nego lani

- Uvažene dame i gospodo, još danas se oporavljam polako od gripe, ali ono što sam vam htio ispričati jučer, zato jer nisam bio prisutan na sjednici Sabora, čim se dogodio show sa Plenkovićem, odmah sam znao za to jer mi je kolega Bunjac javio i rekao što se dogodilo.

Meni je to bilo malo nevjerojatno i čekao sam što će se dalje događati. Onda je Bojan Glavašević rekao da je svjedočio tomu, i potom su mediji objavili snimku - ispričao je Pernar na početku svog video-uratka kojeg su obilno lajkovima nagradili njegovi pratitelji na Facebooku.

 


 

 

 

#GRIPA#IVAN PERNAR#VITAMIN C