StoryEditor
Strani nogometskromnost iznad svega

Zvijezda Liverpoola nije želio mijenjati dres s igračima Crvene Zvezde: razlog je nevjerojatan, ali zbog toga ga svi još više vole

Piše R.R.
26. listopada 2018. - 20:44
2018-10-24T205646Z_509717314_RC114A3AD850_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-LIV-RSB.JPG

Nakon dvoboja Liverpoola i Crvene Zvezde na Anfieldu dogodila se jedna situacija koja je mnoge ostavila u čudu, jer u najmanju ruku nije uobičajena. Naime dvostruki strijelac i najbolji igrač "Redsa" Mohamed Salah nije želio razmijeniti svoj dres s nekim iz suparničke momčadi što je običaj.

Mnogima je u početku bilo neugodno zbog takve situacije, no video koji je objavljen je objasnio sve. Salah je po završetku susreta otrčao prema tribinama gdje ga je čekala navijačica koja je na ovaj dvoboj došla iz Egipta i koja je cijeli susret imala natpis podrške omiljenom igraču na egipatskom.

Mohamed Salah je upravo njoj poklonio svoj dres, u zna zahvalnosti dobio je – čokoladu. Potvrda je ovo još jedna koliko je Salah privržen svojoj Domovini i bez obzira na činjenicu koliko je svog zarađenog novca donirao za izgradnje škole i pomagao sirotištima nije nikada zaboravio biti skroman niti se odrekao svojih korijena. Još jedan razlog zbog čega ga mnogi uvažavaju i dive mu se u nogometnom svijetu.

 

Izdvojeno

14. srpanj 2020 06:01