StoryEditorOCM
Hajduksve je nabrojao

Stipe Biuk se oprostio od navijača Hajduka: ‘Nosim lijepe uspomene, bio sam i kapetan u dvije utakmice što ću pamtiti cijeli život‘

30. prosinca 2022. - 21:55

Stipe Biuk od večeras više nije igrač Hajduka! Nakon 67 službenih nastupa u Hajdukovom dresu, 20-godišnji krilni igrač je s Poljuda otišao u redove američkog kluba Los Angeles FC realiziravši tako jedan od najvećih transfera u povijesti Kluba.

Kao kapetan i jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije predvodio je juniorsku momčad Bijelih koja je 2021. godine osvojila prvi juniorski naslov nakon devet godina. Za prvu momčad je debitirao u ožujku 2021. godine u kup utakmici protiv Zagreba.

Stipe Biuk je poslao i poruku putem klupskih stranica, rekao je:

- Zahvalio bih se svim ljudima u klubu, svim trenerima koji su me trenirali, nosim lijepe uspomene, osvojeno juniorsko prvenstvo, osvojeni Kup, doček na Rivi, a bio sam i kapetan u dvije utakmice što ću pamtiti cijeli život. To mi je bila posebna čast jer to je san svakog igrača koji je ponikao u Akademiji, a ja sam ga ispunio. Drago mi je što su mi treneri i suigrači ukazali takvo povjerenje. Zahvalio bih se svim suigračima, te navijačima koji su uvijek bili uz nas – emotivan je bio Stipe prilikom oproštaja sa svojim Hajdukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2023 01:41