StoryEditor
Hajdukpoštujte mjere

Oglasio se predsjednik Hajduka, uputio je apel građanima

Piše PSD
19. ožujka 2020. - 17:02
Tom Dubravec/HANZA MEDIA

HNK Hajduk je, sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u kojoj, među ostalim, stoji da se u idućih 30 dana obustavljaju sva sportska natjecanja i organizirani treninzi, donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici HNK Hajduk zaključno s prestankom posebnih okolnosti uzrokovanim koronavirusom SARS-CoV-2. 

Klub poštuje i prati odluke i naputke nadležnih institucija te će u propisanom razdoblju raditi samo najnužnije službe (održavanje travnjaka) potrebne za funkcioniranje Kluba sve do trenutka promjena daljnjih okolnosti - javlja Hajduk.hr.

- Još jednom apeliramo na sve građane da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela kako bi maksimalno smanjili mogućnost zaraze i širenje koronavirusa. Nadamo se kako će se ova situacija što prije primiriti, a do tada ostanite u svojim domovima sa svojim bližnjima.

- Poštujmo propisane mjere, pokušajmo se ponašati u skladu s naputcima i uvjereni smo da ćemo ubrzo svi zajedno biti na Poljudu i ostalim stadionima diljem Hrvatske - poručio je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. rujan 2020 11:27