StoryEditor
Domaći nogometSVE ZBOG KOKEZE

Obezglavljen Hrvatski nogometni savez: u samoizolaciji predsjednik Šuker, izbornik Dalić, direktor Vrbanović, glasnogovornik Pacak...

Piše PSD
14. ožujka 2020. - 12:05

Predsjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac su u samoizolaciji do srijede, javljaju Sportske novosti.

Naime, svi oni bili su 2. ožujka na kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu, na kojem je bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus. Kokeza je primljen na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

- Koliko znamo, nitko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu s Slavišom Kokezom, ali smo predostrožnosti i u dogovoru s našim liječnikom Zoranom Bahtijarevićem svi smo u samoizolaciji do srijede. Nitko ne pokazuje nikakva simptome - kazao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Kongres Uefe održan je u Amsterdamu neposredno uoči ždrijeba skupina Lige nacija, prisutni su bili predsjednici svih europskih nogometnih saveza, bila je i većina izbornika. Uz predsjednika Uefe, Slovenca Aleksandera Čeferina, u Amsterdamu su uz predsjednika Srpskog nogometnog saveza Kokezu bili i Dejan Savićević iz Crne Gore, Elvedin Begić iz BiH...

item - id = 1008991
related id = 0 -> 1127820
related id = 1 -> 1124674
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 05:42