StoryEditor
Domaći nogomethalo cagliari

Nekadašnji igrač Hajduka Filip Bradarić dobio pozitivan test: Sele me u kuću u kojoj ću pobijediti koronu

21. kolovoza 2020. - 21:48
Srđan Vrančić/Hanza media

Da kucnemo o drvo, korona zaobilazi Hajduk, ali sve neke vijesti s Globusa nam dolaze da se zamisliš, Josip Juranović pozitivan u Varšavi, evo sad i Filip Bradarić pozitivan na koronu u Cagliariju.

Dvojica značajnih igrača Hajduka iz lanjske jeseni, dok svijet nije ni znao da mu se sprema korona-pošast, evo ih sad – pozitivni. Svaki na svom kraju Europe.

- A dobro sam, hvala na pitanju i brizi, ali stvarno mi nije ništa. Mislim, ne osjećam ništa posebno, baš nikakve simptome, ma ni temperaturu nemam, ni gubitak okusa i mirisa, ma ništa... Dapače, rekao bih da se nikad bolje nisam osjećao. Vratio sam se oran s odmora, za novi početak u Cagliariju, išli smo svi na test kao obavezu i onda su mi rekli da sam pozitivan. A sve odlično, niti jedan simptom nemam – ispričao nam je u hipu Filip Bradarić.

Nije jedini pozitivan u Cagliariju, s njim su „pali na testu”, ako to možemo tako kazati još i Ceppitelli i Cerri, dvojac Talijana i onda je Cagliari ni pet, ni šest, odgodio početak priprema. Trojica pozitivnih, stanimo na balun.

- Trebali smo početi pripreme, u planu je bio odlazak u jedno mjesto tu u blizini, na Sardiniji...

Počekat će sad na početak.

- Ja sam odmah stavljen u poseban režim. I ne mogu puno ni pričati, selim se u kuću gdje ću biti izdvojen, sam, petnaest dana izolacije. Naravno, klub mi pomaže da se smjestim. Proći će i ovo iskustvo – optimist je Bradarić.

U Splitu je obitelj, prije toga su bili na dva kraja Europe dok je bio u Vigu, kod Celte ono kad je korona zaustavila nogomet na sve strane. Sve je to prošlo, vratio se u Split, pa natrag na Sardiniju i puf, sad je pozitivan!

- Mogu samo slegnuti ramenima. I da prođe izolacija i sve bude dobro.

Paulo Dybala je, sjetimo se, 46 dana bio u samoizolaciji zbog učestalo pozitivnih nalaza. Nije mu smetalo da bude potom proglašen najboljim igračem (završnice) talijanskog prvenstva. Sad su pred Bradarićem dva tjedna samovanja, klub će mu dostavljati hranu. Našli su mu kuću gdje će ga smjestit i gdje će sam provodit vrijeme. Treba biti oprezan. Ali i vjerovati da se simptomi neće pojaviti i da će virus iščeznuti iz organizma.

Italija više nije žarište korone kao što je bila u ožujku i travnju, svoju nogometnu ligu je dovršila usiljenim tempom kroz srpanj, a nastavak nogometa, novo prvenstvo planiraju početi sredinom rujna. Ako ne bude ružnih novosti.

Nova epizoda u Cagliariju, gdje trener Eusebio Di Francesco puno od od njega očekuje, Filipu Bradariću počela je s koronom. Dobro je da se i s koronom u osjeća – odlično. Da kucnemo o drvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 03:10