StoryEditor
Splitsprema se za izbore

Kerum: ‘Baldasar i Opara su od Splita napravili - krčmu! Nisu u stanju ni ribarsku pasaru dovest tu, a kamoli jahtaše‘

Piše PSD.
17. siječnja 2021. - 17:26
 Paun Paunović/Cropix

Željko Kerum je u nedjelju potvrdio izlazak na lokalne izbore u svibnju. U intrevjuu za Večernji list najavio je svoju viziju za budućnost Splita, a nije propustio ni prozvati posljednja dva splitska gradonačelnika koji su, kaže, od Splita napravili krčmu.

- Komunalni nered u Splitu napravili su Ivo Baldasar i Andro Krstulović Opara. Napravili su od Splita krčmu i provincijski grad koji živi od ćevapa i bureka. Moja je vizija nautički i kongresni turizam. Pa, čovječe, kada Amerikanac dođe u Split on nema gdje potrošiti tisuću dolara na oboritu ribu i najbolje vino.

Moj je plan imati pred Splitom usidrenih nekoliko stotina jahta od kojih svaka vrijedi najmanje deset milijuna eura. Ti ljudi plaćat će nam vezove i svoj novac trošiti kod naših ugostitelja. Baldasar i Opara nisu u stanju ni ribarsku pasaru dovesti u Split. Pogledajte kako ljeti izgleda zapadna obala. Jahta do jahte. To je moja zasluga - poručio je Kerum još jednom podsjećajući građane da je upravo on zaslužan za uređenje Zapadne obale financirane novcem namijenjenim obnovi Karepovca na koju se godinama ilegalno sidre megajahte, za što, evo, preuzima zasluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 10:50