StoryEditorOCM
SplitZADOVOLJNI JOE

Čovjek koji je doveo najveći festival elektroničke glazbe u Split puca od ponosa: ‘Stižu komentari sa svih strana da je Ultra jača nego ikad! Otkrio i koliko je ljudi partijalo sinoć

9. srpnja 2022. - 13:25

Organizator Ultra Music Festivala 2022. Joe Bašić iznimno je zadovoljan prvim danom manifestacije.

- Vratili smo se gdje smo bili prije i još smo bolji. Stižu mi komentari sa svih strana da je Ultra Europe jači nago ikad. Najbitnije da su svi osjećali vibru gostoprimstva građana Splita.

Ultra bez Splita i Split bez Ultre nisu mogući. Sinoć smo imali goste iz 140 zemalja, a prvu večer festivala došlo je više od 40.000 tisuća posjetitelja. Svi DJ-evi su se pokazali odlični, Armina Van Buuren je izazvao val oduševljenja, a još bih izdvojio Afrojacka kao jednog od najonmiljenijih.

image
Ante Čizmić/Cropix

Za izlazak sunca smo tradicionalno imali nezaboravan set. Također se Resistance pozornica na lokaciju ispred Broodgradilišta ponovno pokazala ponovno punim pogotkom.

Mislim da je petak uvod za još dva dana koja će biti za pamćenje. Također moram istaknuti kako se opet Park mladeži pokazao kao idealna lokacija za festival. Imali smo samo par incidenata što se tiče ozljeda, a sve angažirane službe su napravile ogroman posao.

Pogotovo one što se tiče čistoće, koje su odmah ujutro sanirale teren. Samo u redarskoj službi imali smo angažirano 600 osoba, unutra i na vanjskom krugu – kazao nam je prvi čovjek festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 14:55