StoryEditorOCM
SplitLOKALNI PARLAMENT

Bivšu gradsku vijećnicu Centra zamjenit će čelnica kotara Bol: ‘Realizirala je niz važnih komunalnih projekata‘

Piše split sd
29. veljače 2024. - 14:49

Anu Dorotić Čaljkušić u Gradskom vijeću zamijenit će predstavnica Centra Snježana Šago, aktualna predsjednica Vijeća Gradskog kotara Bol.

- Šago je po struci ekonomistica, a od kada je na čelu GK Bol, u tom kvartu realiziran je cijeli niz važnih komunalnih projekata, od rekonstrukcije sportskog i dječjeg igrališta u Smiljanićevoj ulici, temeljitog preuređenja prostorija gradskog kotara, kojima se danas služe i udruge građana, ozelenjavanja javnih površina do organizacije radionica u okviru Dnevnog boravka za starije. Vjerujemo da će jednako tako svojim aktivnim angažmanom Šago znatno doprinijeti i radu splitskog Gradskog vijeća - poručili su iz stranke Centar. 

Podsjetimo, Dorotić Čaljkušić podnijela je ostavku na mjestu gradske vijećnice i istupila iz vladajuće stranke zbog razilaženje u mišljenjima vezano za jednu točku dnevnog reda.

Puljkova vijećnica podnijela ostavku u Gradskom vijeću i napustila stranku: ‘Došlo je do razilaženja u mišljenjima...‘

- Na 27. sjednici Gradskog vijeća došlo je do razilaženja u mišljenjima vezano za jednu točku dnevnog reda. Naime, nisam se složila s Odlukom o ustrojstvu gradske uprave Splita, svojevoljno sam napustila vijećnicu u trenutku glasovanja i nakon razgovora i dogovora s gradonačelnikom, odlučila sam dati ostavku - objasnila je Dorotić Čaljkušić razloge odlaska za Slobodnu Dalmaciju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:32