StoryEditorOCM
Savjetiskidate li ga i vi?

Zašto Hrvati ne vole rub pizze? Splitski stručnjak objašnjava u čemu je problem i kako dobiti rub koji se topi u ustima

Piše Spiza SD
31. ožujka 2023. - 11:31

Kako to da Hrvati ne vole rub pizze, a "dave" se u kruhu? Zanimljivo pitanje. Jeste li i vi među onima koji ga skidaju s pizze? Možda se bojite da će vam teško pasti na stomak, možda vam je suh i dosadan, a možda ste dio manjine kojima je baš rub najslađi dio. Kakav god da je slučaj, poslušajte i pogledajte kako se ovim intrigantnim pitanjem pozabavio splitski pizzaiolo Ratko Tomić u suradnji s ekipom s YouTube kanala Only Food And Horses.

Popularni Raja, koji nam je nedavno dao super savjete kako kod kuće ispeći što bolju pizzu, objasnio je da je problem u zastarjelim tehnikama pripreme, prvenstveno u nedovoljno dugoj fermentaciji i pogrešnoj temperaturi pečenja, uslijed čega je pizza "stare škole" ranije bila teže probavljiva nego suvremena. U nastavku videa pojasnio je i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:54