StoryEditorOCM
Zvijezde online‘kontroverzna‘

Supruga nogometaša opet šokira, gola izašla na balkon pa naljutila javnost: ‘Zašto? Ti si sredovječna žena i majka‘

Piše SCENA SD
16. studenog 2023. - 21:11

Rebekah Vardy objavila je fotografiju na kojoj gola pozira na balkonu s pogledom na Las Vegas.

Supruga engleskog nogometaša Jamieja Vardyja, Rebekah Vardy, jedna je od najpoznatijih britanskih WAGSica i obično je u medijima prati pridjev "kontroverzna".

A sada je opet uspjela iznenaditi i šokirati javnost fotografijom na kojoj je potpuno gola.

Rebekah je na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati preko 400 tisuća ljudi, objavila fotku na kojoj pozira na balkonu u Las Vegasu kao od majke rođena.

I dok je dio pratitelja uživao u pogledu na njezinu golu stražnjicu, prizor nisu svi odobrili.

"Zašto? Ti si sredovječna žena i majka. Razmisli o svojoj obitelji i neugodi koju javna golotinja baca na njih", "Tužno je da izvodiš striptiz za lajkove", neke su od kritika koje je dobila.

‘Kraljica sponzoruša‘

Rebekah su britanski mediji dodijelili podrugljivu titulu "kraljica sponzoruša", a poznata je i po skandalima. Prošle godine je koštala svoju obitelj više od tri milijuna funti zbog bitke na visokom sudu s Coleen Rooney, bivše supruge Waynea Rooneya. Slučaj su Britanci budno pratili i prozvali su ga "Wagatha Christie".

Vardy je u svibnju 2022. tužila Rooney za klevetu, jer ju je ona 2019. godine optužila da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

Podsjetimo, Rebekah se za Jamieja udala 2016. godine. To joj je treći brak, a ima i petero djece. Drugi suprug joj je bio nogometaš Luke Foster, kojeg je napustila kada mu je karijera počela propadati i zamijenila ga uspješnijim kolegom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:32