StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLAVINA KOMENTARA

Supruga slavnog nogometaša potpuno gola, fanovi se pitaju što je motivira, poručili joj: ‘Razmisli o svojoj obitelji...‘

Piše SCENA SD
16. studenog 2023. - 08:53

Kontroverzna supruga engleskog reprezentativca Jamieja Vardyja, Rebekah Vardy, objavila je svoju potpuno golu fotografiju na Instagramu što je uzburkalo lavinu komentara. Jamie se pokušava s Leicesterom vratiti u Premier ligu, Rebekah je otišla u SAD i tamo u Las Vegasu na balkonu s pogledom na grad pozirala potpuno gola okrenuvši stražnjicu kameri, piše Jutarnji list.

Mnogi obožavatelji nisu odobravali tu fotografiju i pitali su se koja joj je motivacija.

„Zašto? Ti si sredovječna žena i majka. Razmisli o svojoj obitelji i neugodi koju javna golotinja baca na njih”, glasio je jedan od komentara.

„Tužno je da izvodiš striptiz za lajkove, ali štogod te veseli”, pisao je drugi.

„Da, mama, da! Živi svoj najbolji život!”, glasio je jedan od njih.

Podsjetimo, Rebekah se za Jamieja udala 2016. godine, što je njezin treći brak, a ima petero djece. Drugi suprug joj je bio nogometaš Luke Foster, a kada mu je karijera počela propadati, ona je pronašla uspješnijeg kolegu.

„Dobila je život kakav je htjela – vile, bijesne automobile, luksuzne šopinge – sve ono o čemu je oduvijek sanjala”, rekao je jednom prilikom njezin bivši dečko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:36