StoryEditorOCM

Nastavlja se niz: i Madonna pala na koncertu, nastup je privela kraju kao da se ništa nije dogodilo

Piše SCENA SD
20. veljače 2024. - 07:31

Madonna (65) je zasigurno drugačije zamišljala svoj posljednji nastup. Tijekom vikenda Kraljica popa održala je koncert u Seattleu u sklopu svoje trenutne turneje "The Celebration Tour", ali to nije prošlo sasvim glatko: Madonna je pala nasred pozornice tijekom pjesme "Open Your Heart".

U videu, koji je dostupan američkom portalu slavnih "TMZ", pjevačica se može vidjeti kako izvodi svoj hit s plesačima na pozornici. Stolica je služila kao scenski rekvizit - a to se od svih stvari pokazalo kao njezina propast. Jedna od plesačica povukla je stolicu na kojoj je Madonna sjedila u koreografiranom pokretu i malo je nagnula unatrag. Ali ona očito nije mogla održati ravnotežu i pala je na tlo - zajedno sa stolicom i pjevajući "Queen of Pop" na njoj. Publika je vikala.

No, unatoč neplaniranom ležećem položaju, Madonna je jednostavno nastavila, zapjevala u mikrofon i brzo se vratila na obje noge. Pjesma, plesni spoj stolice i na kraju je cijeli koncert pjevačica privela kraju kao da se ništa nije dogodilo.

Sljedeći koncerti američke turneje već su za nekoliko dana. Ovog tjedna Madonna pjela u Vancouveru, Sacramentu i San Franciscu prije nego što početkom ožujka nastupi u Las Vegasu i Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:56