StoryEditorOCM
ShowbizZA NE POVJEROVATI

Madonnu tužila dva obožavatelja, svi se pitaju što će sud odlučili jer ako pobijede i tisuće drugih učinit će isto

Piše SCENA SD
20. siječnja 2024. - 12:24

Dvoje obožavatelja Madonne podnijelo je tužbu protiv pjevačice, optužujući je da je uzrokovala neugodnosti posjetiteljima koncerta nakon višesatnog kašnjenja na svoj nastup. Kraljica popa trebala se pojaviti na nastupu u 20.30 sati, a nastupila je tek u 22.45 sati navečer.

Michael Fellows i Jonathan Hadden tvrde u tužbi protiv Madonne da je na pozornicu brooklynskog Barclays Centra stigla 13. prosinca u 22.45, dva sata i 15 minuta nakon zakazanog nastupa u 20.30 sati, piše NBC. Njezino kašnjenje izazvalo je neugodnosti posjetiteljima, pa su je odlučili tužiti.

Odgođeni početak značio je da je koncert završio tek oko 1 sat ujutro, zbog čega su obožavatelji imali mogućnost "ograničenog javnog prijevoza, ograničenih zajedničkih vožnji" ili "većih troškova javnog i privatnog prijevoza u ovo kasno doba", piše u tužbi koju su napisali odvjetnici Richard Klass i Marcus Corwin.

Budući da je koncert bio u srijedu navečer, u tužbi se navodi i da su mnogi ljudi koji su prisustvovali morali "rano ustati kako bi otišli na posao i/ili se sutradan pobrinuli za svoje obiteljske obveze". Kraljica popa navedena je kao Madonna Louise Ciccone i tužena je zajedno s promotorima događaja Live Nation i Barclays Center.

Fellows i Hadden tvrde da su "pretrpjeli stvarnu štetu" kao rezultat Madonninog kašnjenja, uključujući ometanja, uznemiravanje, gubitak vremena, frustraciju i ljutnju koju je izazvala svojim kašnjenjem, piše u tužbi. Koncert je bio dio Madonnine turneje Celebration Tour, koja je započela u londonskoj O2 Areni u listopadu prošle godine.

Turneja obilježava 40 godina Madonnine karijere u glazbenoj industriji.

Kasni početak nije ništa novo za Madonnu: pjevačica je stupila na pozornicu između 21.50 i 22.30 u Bostonu, Torontu i Detroitu tijekom svojih siječanjskih nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:56