StoryEditorOCM
Zvijezde onlineODUŠEVILA PRATITELJE

Legendarna tenisačica pokušala navući suknju, ali je slavna stražnjica zapela: Houstone, imamo problem!

Piše Scena SD
29. siječnja 2024. - 15:47

Serena Williams postavila je ovogodišnji cilj - smršavjeti na težinu koju je imala prije poroda. Slavna tenisačica i njezin suprug Alex Ohanian prije pet mjeseci dobili su drugu kćer, a Serena je sada oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama simpatičnim videom isprobavanja traper suknje.

"Dobila sam ovu cool Valentino suknju kad sam bila trudna i mislila sam ‘Moći ću je odjenuti kad ne budem imala trudnički trbuh‘. Ne mogu ući u nju", otkrila je teniska legenda (42) dok je stajala ispred ogledala u kupaonici. Priznala je da je uložila sve svoje napore da uđe u nju, ali bezuspješno, prenosi Jutarnji.

Serena je pokušala uvući obje noge u uski komad odjeće.

"Ali ovo je moj cilj. Iskreno, trebala sam je do sada već moći odjenuti, ali sam naletjela na neke, hm... Malo su me omeli na nekih mjesec dana", izjavila je tenisačica.

Sedmerostruka prvakinja Wimbledona priznala je da kasni oko mjesec dana u postizanju cilja, pa se okrenula bočno pred ogledalom i pokazala kako joj slavna guza strši izvan suknje.

"Imamo još puno posla... Houstone, imamo problem", našalila se u videu, koji je završila tako da je suknju pospremila natrag u ladicu... barem zasad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:15