StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMNOGI SE PITAJU

Kakve veze imaju zgodni Barry Keoghan i aplikacija za upoznavanje Bumble, a u vezi je sa Sabrinom Carpenter?

Piše Z.S./JL
15. veljače 2024. - 11:15

Barry Keoghan (31) pozirao je u donjem rublju na vrućim fotografijama povodom Dana zaljubljenih koje je snimao u suradnji s aplikacijom za upoznavanje Bumble. Zvijezda "Saltburna” ostavila je fanove bez riječi objavivši te fotografije na kojima je prikazao svoje isklesane mišiće, piše Jutarnji list.

"Sretno Valentinovo! S ljubavlju, Bumble”, stoji na fotografiji.

"Od nas za vas”, napisao je glumac u opisu fotografije.

Fanovi su bili oduševljeni rođendanskim poklonom glumca.

"Spremit ću ovo za kad budem ovulirala”, "Čovječe, cura mi koristi Instagram, možeš prestati?”, "Super, sad sam trudna”, "Ja trebam u zatvor”, "Fizički sam prestala disati na sekundu”, "Najbolje želje za Valentinovo. Hvala, tatice”, "Fotografija odgodi tvoju menopauzu za godinu dana svaki put kad je pogledaš”, glasili su neki od komentara.

Neki su se čak referirali na njegovu ulogu u "Saltburnu” gdje njegov lik Oliver ima seksualnu scenu s Felixovim grobom.

"Napisao sam ti adresu svog groba, provjeri poruke!”, glasio je komentar.

image

Barry Keoghan i Sabrina Carpenter 

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Mnoge obožavateljice vjerojatno rastužuje vijest da ovaj zgodni glumac trenutno izlazi s američkom glumicom i pjevačicom Sabrinom Carpenter (24) nakon što su ih počeli povezivati u prosincu prošle godine.

Zajedno su se u javnosti pojavili prvi puta ovog mjeseca nakon što su potvrdili svoju romansu. Sabrina i Barry viđeni su na W Magazinovoj zabavi nakon Grammyja, iako su se na crvenom tepihu pojavili samostalno. Prošle godine je glumac prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Alyson Kierans s kojom je u kolovozu 2022. dobio sina, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:45