StoryEditorOCM
ShowbizSHARON STONE

Hollywoodskoj glumici je bio zabranjen pristup aplikaciji za upoznavanje Bumble, sada koristi Tinder

Piše SCENA SD
28. siječnja 2024. - 07:31

Ako izlazite na spojeve koje ste dogovorili putem aplikacija  morate očekivati ne samo lijepe sastanke, već i neka čudna poznanstva. To se dogodilo Sharon Stone (65). Glumica je u intervjuu za The Times otkrila svoja iskustva s aplikacijama za upoznavanje kao što su Tinder i Bumble.

Mnogi njezini nedavni spojevi nastali su putem aplikacija za upoznavanje. Čini se da je jedna osoba posebno ostala u sjećanju glumice. Spoj s "ovisnikom o heroinu koji je očito bio 20.000 injekcija heroina stariji od slike koju mi je poslao" dogodio se u hotelu Bel-Air. Ali to nije dugo trajalo, tvrdi Stoneu. "Rekla sam konobaru: ‘Uzet ću čašu vode.‘ Popio je koktel: apsint ili nešto. A ja sam rekla: ‘Žao mi je, ne mogu ostati‘", prisjeća se.

image

Sharon Stone u Los Angelesu u svibnju 2023.

Michael Tran/Afp

Ipak, Sharon Stone se još uvijek nada kako će putem aplikacija pronaći pravo "partnerstvo". Da bi pronašla nekoga za krevet, ne mora ići na Tinder, pojašnjava Stone. Za to je dovoljan kafić, "nije teško".

Ali nije svako iskustvo izlaženja koje je Stone imala bilo loše. Tijekom pandemije, na primjer, imala je dva susreta, ali oni su ostali online. Rado se sjeća kako je pomagala muškarcima da prebrode nedavne prekide. "Bila sam gotovo poput terapeuta", kaže ona.

image

Sharon Stone u filmu "Sliver" (1993.)

Photo12 Via Afp

Sharon Stone polaže velike nade u novu godinu: "Ovo je godina u kojoj se želim zaljubiti - 100 posto", kaže ona. Njezin budući partner ne mora ispuniti dugačak popis kvalifikacija. Ni oni ne traže. "Nikad nisam tražio. Jer mislim da to neće tako ispasti." Još jedan scenarij glumici se čini realnijim: "Stojiš negdje, netko ti priđe i razgovara s tobom ... i prije nego što to shvatiš, prošle su dvije godine."

Nije prvi put da Stone dijeli svoje iskustvo o aplikacijama za upoznavanje. Međutim, 2019. godine naišla je na veliku prepreku u svojim naporima da pronađe ljubav na mreži: zabranjen joj je pristup aplikaciji za upoznavanje Bumble. Naime, prijavili su se korisnici koji su pretpostavili da se mora raditi o lažnom računu.

image

Sharon Stone i William Baldwin u filmu "Sliver" (1993.)

Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:43