StoryEditorOCM

Hana se podsjetila putovanja od prije 12 godina u Pariz: ‘Jeli smo sendviče, a sad ne gledamo cijene u restoranima‘

Piše SCENA SD
30. prosinca 2023. - 08:02

Influencerica Hana Hadžiavdagić često voli objavljivati fotografije iz prošlosti, tako se i sada prisjetila na društvenim mrežama putovanja u Pariz sa suprugom Tarikom Tabakovićem prije 12 godina.

"Naš prvi odlazak u Pariz autobusom, hotel dvije zvjezdice, ručak i večera sendvič ili neki restoran gdje se za 15 eura moglo nešto pojesti... U novčaniku zajedno 600 eura (ušteđevina) za tih nekoliko dana. 12 godina kasnije evo nas i dalje sretni, zaljubljeni s jedinom razlikom što ne gledamo cijene u restoranima. Zajedničkim snagama s puno ljubavi sve se može", napisala je Hana.

image

Hana Hadžiavdagić

Instagram Hana Hadžiavdagić

Hana i njen suprug Tarik su u srpnju ove godine proslavili 12. godišnjicu braka. Nikada nisu imali vjenčanje pa su ga organizirali na 10 godišnjicu braka. Tako je Hana dva puta rekla da istome muškarcu. Njih dvoje žive u Zagrebu, iako često posjećuju i rodnu Bosnu i Hercegovinu.

Hana je na Instagramu podijelila snimku vatrometa s proslave 10. godina braka koji je trajao simboličnih 10 minuta za sve godine braka koje su proveli zajedno. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:42