StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePONOS OBITELJI

Infuencericu izvrijeđao gradonačelnikov sin uz sliku međunožja: ‘Ku*vo, na čemu ti zarađuješ‘; Zvala mu je oca...

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2023. - 11:57

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom je Instagramu otkrila privatne poruke koje joj je slao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala.

- Ku*vo balijska, na čemu ti zarađuješ‘, poslao joj je Jakov u porukama da bi, tvrdi Hana, potom uslijedila fotografija međunožja.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

‘Mora da je ponos obitelji i prijatelja s ovakvim razmišljanjem‘, uzvratila mu je influencerica koja ima preko 700.000 pratitelja te dodala da se nakon toga odlučila javiti njegovom ocu Matku.

‘Poštovani gradonačelniče, pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati što se događa i što Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam netko tko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

‘U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti", napisala je u mailu, dodajući da je dosta mržnje na društvenim mrežama.

image
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Nije trebala dugo čekati na odgovor gradonačelnika Valpova.

‘Poštovana gospođo Hadžiavdagić Tabaković, zahvaljujem na upućenom pismu. Nemam riječi kako bih opisao ovu doista neugodnu situaciju. Želim Vam reći, prije svega, da za ovakvo ponašanje nema niti može biti opravdanja. Ne podržavam nedolično ponašanje bilo kakve vrste i u isto vrijeme ga osuđujem. Primite moju iskrenu ispriku, ako Vam to imalo što znači, a ja ću, vjerujte, učiniti sve što je u mojoj moći da se takvo nešto ne ponovi - uzvratio joj je je Šutalo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 07:26