StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNEKA BUDE NADA

Ecija Ivušić: ‘Nakon prvog neuspjelog IVF-a bila sam u potpunom strahu. Saznala sam da sam trudna. Nosila sam blizance‘

Piše SCENA SD
23. ožujka 2024. - 16:45

Ecija Belošević (Ivušić), koja se prije tri mjeseca ostvarila kao majka, šokirala je svojom objavom na Instagramu u kojoj je ispričala što joj se sve dogodilo na putu do majčinstva.

Naime, influencerica, sadašnja mama malenog Lea, je ispričala kako je na današnji dan prije godinu dana privodila kraju svoj drugi IVF postupak. Nedugo nakon toga doznala je da je trudna, ali nije sve išlo idilično kao što su mnogi mislili.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

-Na današnji dan prije točno godinu dana privodila sam kraju svoj drugi IVF postupak. 23.3.2023. dala sam si zadnje 3 injekcije od ukupno 38 koliko sam ih primila u tom postupku. Nakon prvog neuspjelog IVF-a bila sam najiskrenije u potpunom strahu, tolikom da me bilo strah kako će taj strah utjecati na ishod ovog postupka. Kao što možete primijetiti, puno straha za strahom se tu vrtilo.

Čitala sam svašta, u godinu dana borbe za trudnoćom znala sam već za svakakve sudbine, i dobre i loše ishode, pratila na forumima s neizvjesnošću ishode ivf postupaka žena iz 2009. Puno se svakakvih filmova tu vrtilo u glavi. Priznajem, nisam imala nikakav osjećaj da će to biti "to" ovoga puta. Samo sam dala sve od sebe što je bilo u mojoj moći i vjerovala. Molila se. I to je to.

28.3. bio je embriotransfer, a 3.4., puno prije nego što sam uopće po pravilima smjela, vadila sam betu i saznala da sam trudna. 64,9 beta, Goran je pročitao nalaz koji je došao na mail. Blejala sam u taj broj u nalazu još dugo vremena dok sam ležala na podu sobe u nemogućnosti reagiranja. Par tjedana kasnije saznala sam da nosim blizance, a još nekoliko kasnije da je jedan blizanac "odustao".

image
Biljana Blivajs/Cropix

Ali znate tko nije odustao? Ovaj mali od 3 mjeseca pored mene koji se izborio za svoje mjesto pod ovim nebom. I njegova mama koja se za njega borila do zadnje modrice kao što vidite u videu.

I to je naša priča. Neka nekome bude nada. Neka bude utjeha. Neka bude snaga.

Snimke su isti datum, godinu za godinom. Kakva promjena, ha? Životna. Voli te mama, živote moj ?, napisala je Ecija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:01