StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za petak: Blizanci će biti u centru pažnje, Strijelci bi se mogli zaljubiti, Jarčeve danas izbjegavajte

Piše MOZAIK SD
5. travnja 2024. - 07:00

OVAN

Spremni ste za početak nečeg novog. Ako s partnerom niste u dobrim odnosima, inicirat ćete odlučujući razgovor. Odlično je vrijeme za započinjanje dijete i obavljanje manjih estetskih zahvata.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Odnos za koji ste potajno nadali da će prerasti u nešto više neće ispuniti očekivanja. Nemojte biti previše razočarani, jer ćete s vremenom shvatiti da je tako bolje. Bavite se hobijem i odmorite od obaveza.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Nijedan događaj neće proći bez vašeg prisustva. Osvajat ćete naklonost duhovitošću i vedrinom. Danas sklopljeno poznanstvo moglo bi ostaviti dubok trag na vaš život. Ne iscrpljujte se tjelesno.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Naći ćete se pred odlukom koja bi mogla biti od velikog značaja za vaš posao i karijeru. Odvojite dovoljno vremena kako biste razmotrili sve moguće ishode i učinili ono što vam je u najboljem interesu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Pružit će vam se prilika da sudjelujete u poslu ili projektu koji će zahtijevati mnogo truda i odricanja, ali će biti financijski isplativ. Razmislite hoćete li mu se moći posvetiti prije nego što pristanete.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Sumnjičavi i oprezni, klonit ćete se nepoznatih društava. Najradije ćete se družiti s bliskim ljudima pred kojima možete biti opušteni i ne morate se bojati da ćete kazati nešto neprimjereno ili bedasto.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

Susretat ćete nezrele osobe s kojima se nije preporučljivo vezivati. Ne možete li odoljeti šarmu nepouzdanog udvarača, uđite u vezu bez velikih očekivanja. Moguća je prepirka s kolegom ili susjedom.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Ako ste se preopteretili obavezama, nećete znati odakle početi. Isključivo ćete uz dobru organizaciju dovršiti najvažnije zadatke, a ostale odgodite za neki drugi dan. Pazite se prehlade.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Slučajno poznanstvo moglo bi prerasti u nešto više. Stvari će se odvijati toliko brzo da nećete imati vremena razmišljati, ali možda će tako i biti bolje. Prepustite se osjećajima i uživajte u trenutku!

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Uputi li vam netko bezazlenu kritiku, odmah ćete se uvrijediti. Nećete prihvaćati savjete i tvrdoglavo ćete sve raditi po svome, čak i ako vam to ide na štetu. Trebat će vam više odmora i sna nego inače.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Izbjegavajte neugodne teme za koje znate da bi mogle dovesti do svađe. Nemojte donositi odluke na temelju raspoloženja. Ako ste samac, svidjet će vam se osoba koju ćete upoznati prilikom izlaska.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Odgodite obilazak trgovina, jer biste se mogli istrošiti iznad svojih mogućnosti. Morate li obaviti kupovinu, pripremite popis kojeg ćete se strogo pridržavati. Mnogi će uživati u pripremi i kušanju ukusnih jela.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

30. travanj 2024 15:15