StoryEditorOCM
TV&Realitypopularna serija

Šok u ‘Zlatnom kavezu‘! U Turskoj emitirana epizoda u kojoj umire ovaj lik, gledatelji još ne mogu vjerovati...

Piše Scena SD
22. veljače 2024. - 19:14

I dok ‘Zlatni kavez‘, trenutno najgledaniju seriju na našim televizijama, Hrvati prate u dnevnom ritmu na Novoj TV, u Turskoj se ona prikazuje petkom, a svaka epizoda traje gotovo tri sata (kod nas se jedna originalna epizoda podijeli na više njih).

Popularna turska serija koja je prošlog ljeta u Hrvatskoj prikovala gledatelje uz male ekrane, prati priču o Sejran, djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka Ferita Korhana i veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u našoj zemlji njihove dogodovštine u prosjeku prati oko pola milijuna gledatelja, a ‘Zlatni kavez‘ je postao i najprodavanija turska serija za inozemno tržište.

Pala je pomirba! Na setu ‘Zlatnog kaveza‘ žestoko su se posvađali i prekinuli, a glavni par serije sada je opet zajedno

U najnovijoj epizodi koja je prošlog tjedna prikazana u Turskoj gledatelji su ostali šokirani smrću jednog od važnih likova.

OPREZ SPOILERS! AKO NE ŽELITE ZNATI RADNJU UNAPRIJED NEMOJTE ČITATI NASTAVAK TEKSTA.

Epizoda je završila tako što umire Pelin koja je prije toga rodila mrtvo dijete.

image

Zlatni kavez

Screenshot YouTube

Tome je prethodio dolazak Sertera, njenog bivšeg dečka u Istanbul, koji je uvjeren da je dijete koje Pelin nosi njegovo, a ne Feritovo. Halis Aga naredi da se napravi test kojim će se vidjeti tko je otac, a netom prije nego uđe u bolničku sobu posljednji put vidjeti Pelin, Ferit otvara omotnicu i saznaje da dijete koje je nosila nije bilo njegovo. Unatoč tome, na nagovor Sejran, a po želji Pelin, odlazi je vidjeti. Ferit joj laže gledajući je u oči želeći je utješiti te joj govori kako je njihovo dijete dobro, da je upravo vidio sina i da će se brinuti za njega. Prije nego što umre Pelin od Ferita traži oprost za sve što mu je napravila, no on joj kaže da ne razmišlja sada o tome i da to više nije važno.

Scenu u kojoj Pelin umire pogledajte u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. travanj 2024 18:53