StoryEditorOCM
Showbizferit i sejran

Pala je pomirba! Na setu ‘Zlatnog kaveza‘ žestoko su se posvađali i prekinuli, a glavni par serije sada je opet zajedno

Piše Scena SD
1. veljače 2024. - 08:30

Mert Ramazan Demir i Afra Saraçoglu, koji u turskoj uspješnici ‘Zlatni kavez‘, glume Ferita i Sejran, prošlog su ljeta nakon što je završilo snimanje prve sezone serije uhvaćeni zajedno.

Snimljeni su u luksuznom odmaralištu u gradu Fethiye, popularnoj turskoj destinaciji na Sredozemnom moru kako razmjenjuju nježnosti dok se kupaju. Iako nikad nisu javno komentirali svoj odnos, fotografije su bile dokaz da se vole i u stvarnom životu, a ne samo ispred kamera.

image

Afra Saraçoglu i Mert Ramazan Demir

Nova TV

Vijest da su svoju ljubav prenijeli iz serije u stvarni život poput bombe je odjeknula turskim medijskim prostorom, pa su Afru i Merta paparazzi u Turskoj stalno pratili i nisu im davali mira.

Međutim, kako su pisali turski mediji, par se prije nekoliko mjeseci na snimanju serije žestoko posvađao i prekinuo vezu, a izvori sa seta ispričali su kako im je bilo mučno snimati zajedničke scene. Međutim, kao pravi profesionalci svoj su privatni odnos ostavili po strani ne dopuštajući da to naruši kvalitetu serije.

image

Afra Saraçoglu i Mert Ramazan Demir

Nova TV

Ovih dana u turskim se medijima piše kako su Afra i Mert nakon dva mjeseca razdvojenosti opet zajedno. Glumac koji je 28. siječnja proslavio 26. rođendan prije nekoliko dana je viđen kako posjećuje Afrin stan. Došao je oko ponoći i cijelu noć proveo kod nje, a oboje su oko osam sati ujutro zajedno izašli iz stana i otišli na snimanje.

Iste su večeri snimljeni kako se grle i zabavljaju na jednom koncertu, a snimku pogledajte OVDJE.

image

Afra Saraçoglu i Mert Ramazan Demir

Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 00:31