StoryEditorOCM
ShowbizRITAM PROKURATIVA

Želite čuti pjesme sa Splitskog festivala? Evo gdje ih možete slušati, stiglo je 39 novih skladbi, sviđaju li vam se?

Piše Scena SD
1. lipnja 2023. - 08:12
Siniša Vuco će nastupiti s baladom ‘Oboje smo pali‘, totalno netipičnom za njega. Na fotografiji s kćeri Katarinom i sinom Vilibaldom snimljen prošle godine na ProkurativamaDuje Klarić/Cropix

Splitski festival ima svoju vjernu publiku. Ove godine manifestaciju na Prokurativama organiziraju novi ljudi, čut će se novi glazbeni zvuci i bit će zanimljivo doživjeti povratnu reakciju.

Za sve nestrpljive i zainteresirane za festivalske skladbe, evo dobre vijesti: već sad ih mogu poslušati na ovim streaming platformama, ali zavrtjele su se i na radijskim postajama.

Uskoro će u prodaji biti i dvostruki CD s novim autorskim skladbama iz Večeri mladih izvođača i Završne natjecateljske večeri, javljaju iz press službe Splita 2023.

Ove godine festival pokriva široku paletu žanrova i generacija koji će se predstaviti na splitskim Prokurativama, od popa preko rocka, do predstavnika zabavnog izričaja.

image

Judith Hill atrakcija je Splitskog festivala, nastupit će 23. lipnja na Prokurativama

Splitski festival ove godine otvara svoja vrata 23. lipnja, mladi će se izvođači publici predstaviti 30. lipnja, dok će završna natjecateljska večer zaokružiti festivalska događanja u nedjelju, 2. srpnja.

"Tijekom sedam dana događanja na Prokurativama će se izmjenjivati različita domaća i strana imena, Splitski festival na jednu od najljepših glazbenih pozornica na Jadranu donosi i poznate skladbe u osvježenom ruhu, tradiciju uklopljenu u moderne glazbene izričaje" - ističu organizatori manifestacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:12