StoryEditorOCM
ShowbizBASNOSLOVNE CIFRE

Više od 2,5 milijuna eura samo od Zagreba: Evo koliko je Prijović zaradila regionalnom turnejom ‘Od istoka do zapada‘

Piše I.P.
8. prosinca 2023. - 17:17

Regionalna turneja Aleksandre Prijović "Od istoka do zapada" završava u Tuzli uoči Božića. Do sad je održala tri koncerta u beogradskoj Areni, Sarajevu i Nišu, a u Zagrebu pet. Još je čekaju dva koncerta u Tuzli. 

Samo od zagrebačkoh koncerata procjenjuje se da je zaradila oko 2,5 milijuna eura. 

Nakon podmirenja svih troškova i poreza, pjevačica je zaradila 946.206 eura od tri nastupa u Beogradu. Unatoč tome, Aleksandra nije najbolje plaćena izvođačica ove godine od koncerata u Srbiji, jer veći honorar od nje ostvario je Dino Merlin koji je održao četiri koncerta. 

image
Vanesa Pandžić/Cropix

Od koncerata u Sarajevu zaradila je oko 1.395.000 eura. Od koncerata u dvorani Čair u Nišu zaradila je oko 350.000 eura, a od dva koncerta u Tuzli zaradit će oko 396.000 eura.

Unatoč svim prihodima, Prijović će se suočiti s velikim rashodima. Morat će pokriti troškove zakupa prostora, benda, rasvjete, scenografije, kostima, plesača, osoblja, osiguranja i mnoge druge troškove. Iako nije moguće sa sigurnošću tvrditi koliko će na kraju zaraditi nakon završetka turneje, procijenjena svota iznosi oko 5.867.206 eura, piše Direktno.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:42