StoryEditorOCM
ShowbizSTAGNIRA KARIJERA

U nastavku ‘Aquamana‘ Amber Heard drastično je smanjena uloga; Nitko joj nije najavio što će se dogoditi, shvatila je da su joj okljaštrili ulogu čitajući scenarij

Piše Tanja Vučićević/Gloria
22. svibnja 2022. - 16:45

Zbog epske sudske bitke s bitke s bivšim suprugom, zapinje karijera Amber Heard. Poslije strelovitog uzleta 2017., kad se pridružila glumačkoj postavi spektakla o superherojima "Justice League" i potom snimila hit "Aquaman" čiji naslovnu ulogu tumači Jason Momoa, karijera joj opasno stagnira. Izjavila je to sama glumica u prošlotjednom svjedočenju na sudu u Virginiji: na sudu je to potvrdila i njezina agentica, Jessica Kovačević, piše Gloria.

image

Film "Aquaman": Amber Heard i Jason Momoa

Dc Comics/Dc Entertainment/W/Collection Christophel Via Afp

Kao dokaz navodi se činjenica da joj je u nastavku “Aquamana” drastično smanjena uloga. Predstavnici studija Warner Bros koji stoji iza filma, odluku su opravdali tvrdeći da između Amber i Jasona Momoe nema kemije, premda glume par.

Ima li iskri ili ne, prosudit će gledatelji tek u ožujku iduće godine, kad je planirana premijera filma "Aquaman i izgubljeno kraljevstvo".

Izrezane scene uglavnom su akcijske a ne ljubavne, što je glumicu (koja je za taj film navodno dobila honorar od dva milijuna dolara), jako pogodilo.

Nitko joj nije najavio što će se dogoditi: shvatila je da su joj okljaštrili ulogu dok je čitala scenarij nastavka, javlja Fox News. Nitko joj nije izrijekom spomenuo peticiju Deppovih fanova za njeno izbacivanje iz franšize.

Naime, početkom svibnja na web stranici Change.org prikupljeno je preko 2,9 milijuna potpisa protiv Amber. Cilj je doseći brojku od tri milijuna, tada će peticija postati jedna od najmasovnijih na toj stranici.

image

Film "Aquaman": Jason Momoa i Amber Heard

Dc Comics/Dc Entertainment/W/Collection Christophel Via Afp

"Problem je u umjetno izazvanoj negativnoj percepciji Amber Heard zbog čega trpi njezina karijera. U prvom nastavku bila je vrlo dobro prihvaćena, svi su tada bili zadovoljni njome, nije bilo problema. Zatim se dogodio nagli pad: poklopio se sa stalnim negativnim tweetovima i medijskim objavama o njoj. Nemam konkretan dokaz, ali to je jedini logičan zaključak", izjavila je glumičina agentica koja bi mogla biti hrvatskog podrijetla ili s korijenima iz hrvatskog susjedstva.

Optužbe Amber Heard da je bila zlostavljana u njihovom braku, skupo su stajale Johnnyja Deppa: ostao je bez uloga u unosim franšizama "Pirati s Kariba" te "Čudesne zvijeri". Čini se da se kolo sreće okreće, sad se na tapeti našla holivudska glumica, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 21:44