StoryEditorOCM
ShowbizIZNENAĐENJE...

Jason Momoa posluživao putnike na letu za rodne Havaje, vrlo brzo otkriveno zašto

Piše Tanja Vučićević/Gloria
5. kolovoza 2022. - 08:49

Već je samo putovanje na Havaje ostvarenje sna, a sretnici koji su se nedavno iz Los Angelesa u zrakoplovu Hawaiian Airlinesom uputili na odmor na rajsko otočje, dobili su nevjerojatno iskustvo letjeti u društvu - Jasona Momoe, piše Gloria.

Holivudski glumac i jedan od najpoznatijih Havajčana tom prilikom je preuzeo ulogu stjuarda. Kabinsko osoblje dalo mu je, na njegov zahtjev, kolica s osvježenjem, a Aquaman je zataknuo cvijet za uho i pojavio se pred iznenađenim putnicima, piše People.

Razgovor je izgledao otprilike ovako: "Dobar dan, ja sam Jason Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske boce?"

Nitko ga nije odbio. Onima koji su trebali dodatno objašnjenje glumac je rekao da sudjeluje u akciji osvješćivanja turista koji putuju na prekrasnu destinaciju i jedini dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama - da dobro razmisle trebaju li im jednokratne plastične boce s vodom?

On im, pak, nudi ekološki prihvatljivu zamjenu i selfie. Dakako, u zrakoplovu je nastao urnebes. Glumac je posebnu prigodu dokumentirao na svojem Instagram profilu, a sretnici kojima je bio stjuard podijelili su na društvenim mrežama svoje videozapise i fotografije. Nema potrebe isticati da su postali viralni.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 05:25