StoryEditorOCM
Showbizzavidan rezultat

Srpska pjevačica skinula enormnih 50 kilograma! Evo čega se morala odreći i kako joj izgleda režim prehrane

Piše SCENA SD
26. kolovoza 2023. - 14:17

Dijete izgledaju kao općepoznata stvar – no, unatoč tome, bile su i ostale veliki izazov. Srbijanska pjevačica Ana Nikolić sa javnosti je podijelila svoje iskustvo zahvaljujući kojemu je skinula – enormnih pedeset (50) kilograma!

Osim što je regulirala prehranu, počela je i trenirati, a za portal nova.rs istaknula je i da dijeta – počinje u glavi. Obvezan unos većih količina tekućine također je stavka koju ne smijemo ignorirati želimo li masnim naslagama zaželjeti "zbogom".

- Nešto najbitnije je unos tekućine. Imam svoju jutarnju rutinu – čim ustanem, popijem dvije čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz rajčicu ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili žitne pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa pirjanim povrćem. Izbacila sam ugljikohidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1.000 do 1.200 kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso također (osim povremeno komada bijelog mesa), ribu jedem. Ako mi baš padne šećer onda pojedem žlicu nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – kazala je pjevačica, poznata po interpretaciji folk-hita "Mišo moj" autorice Marine Tucaković.

Priznala je i da joj je bilo teško prvih mjesec dana no, pomalo se naviknula.

- Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu večerati. Sada, ako ogladnim u kasni sat, pojedem nešto od povrća: mrkvu, krastavac, zelenu salatu. Što manje soli, to bolje. Vode pijem od dvije do četiri litre dnevno – otkriva pjevačica, koja se nekad u međuobrocima počasti sa šakom orašastih plodova bez soli, jogurtom, jabukom ili komadom drugog voća poput marelice, trešanja...

Veli i da ruča sljedeće kombinacije: pržene paprike s rižom, lososa sa špinatom, gljive s kapulom i bijelim mesom, zelenu salatu s tunom ili škampima, ribu sa zeljem, često uz tanjur juhe od brokule. Svakako, rezultat je zavidan, Nikolić je "sa kostiju" skinula pedeseticu, a mi joj - skidamo kapu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 10:40