StoryEditorOCM
ShowbizWOGUE WORLD LONDON

Sienna Miller potvrdila trudnoću, na ekskluzivnom događaju pozirala u dvodijelnom izdanju i pokazala svoj trbuh

Piše SCENA SD
15. rujna 2023. - 15:41

Sienna Miller (41) učinila je trudnoću službenom pred fotografima. Britansko-američka glumica iskoristila je londonsku večer Vogue World kako bi razotkrila svoj zaobljeni trbuh. Na crvenom tepihu zvijezda je privukla sve poglede.

Upravo je u kreaciji Schiaparelli Haute Couture, kolekcija jesen-zima 2023./24., ušla Sienna Miller. Glumica je svoj look upotpunila parom velikih zlatnih naušnica i crnim salonkama. Također se prepustila trendu - koji forsira Rihanna - kako bi pokazala svoj trudnučki tomak na crvenom tepihu.

image

Britanska glumica Sienna Miller pozira na "Vogue World: London"

Henry Nicholls/Afp

Početkom ljeta počele su glasine o trudnoći. Sienna Miller fotografirana je u kupaćem kostimu, zaobljenog trbuha, dok je bila na odmoru na Ibizi. Glumica o trudnoći nije nikada govorila.

Sienna Miller već je majka djevojčice Marlowe (11), rođene iz prošle veze s britanskim glumcem Tomom Sturridgeom. Unatoč prekidu u srpnju 2015., oboje su ostali u dobrim odnosima i glumica se ne ustručava podržati oca svoje kćeri u njegovoj glumačkoj karijeri. Danas je u vezi s manekenom i glumcem Olijem Greenom (26).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:22