StoryEditorOCM
ShowbizTREĆA SREĆA

Glumica Sienna Miller pokazala kako dobro izgleda u 42. godini i drugoj trudnoći! Ni mlađahni tata nije za ‘bacit‘

Piše Lovro Belošević/ JL
23. kolovoza 2023. - 10:23

Engleska glumica i manekenka Sienna Miller (41) je izgledala nevjerojatno ovog ponedjeljka dok je uživala na plaži na Ibizi, a mnoge je zaintrigirao njezin trudnički trbuščić.

Ova privlačna 41-godišnjakinja odjenula je minijaturni bikini i upijala zrake sunca, a oči je zaštitila parom elegantnih sunčanih naočala. Svoju plavu kosu je nosila raspuštenu, s minimalno šminke, a pokazala je i svoj besprijekoran ten.

Kako piše Daily Mail, nakon što se rashladila kupanjem, Sienna se umotala u veliki sivi ručnik. Nadalje, pridružila joj se grupa prijatelja tijekom odmora, a grupa je kasnije otišla u restoran "Es Torrent". Zvijezda, koja s glumcem Tomom Sturridgeom ima 10-godišnju kćer Marlowe, trenutno je u vezi s glumcem Olijem Greenom (26), prenosi Jutarnji list.

Naime, Sienna i Oli potvrdili su svoju romansu na zabavi Vanity Faira još u veljači 2022. godine.

Green je svoju glumačku karijeru započeo nakon studija na Strasberg Theatre & Film Institute u New Yorku. Pojavio se u glazbenom spotu za pjesmu ‘Burnout‘ 2019. s Kaiom Gerber, a također je imao epizodne uloge u ‘Kruni‘, ‘The Bold and the Beautiful‘, ‘The Mosquito Coast‘ i ‘A Good Person‘. Uspješan je i kao model te je surađivao s nekim od najvećih brendova modne industrije. Snimio je nekoliko kampanja za Burberry zajedno s Carom Delevingne i Suki Waterhouse. Godine 2017. bio je zaštitno lice Gapove kampanje.

image

Sienna Miller i glumac Tom Sturridge

Angela Weiss/Afp

Ranije ove godine, glumica je ispričala kako je prije toga provela godine ulažući u vezu s nekim tko je bio "smeće od osobe".

Otkrila je kako je mislila da će se udati do svoje tridesete, ali veze u kojima je bila tijekom tih godina nisu funkcionirale na način kako je ona htjela.

- Uložila sam puno vremena u nešto za što sam mislila da je važno. Gubila sam vrijeme - objasnila je za Vogue.

Brzo je naglasila da ne misli na Toma Sturridgea s kojim je hodala od 2011. do 2015. i s kojim ima desetogodišnju kćer Marlowe. Bivši su ljubavnici ostali u prijateljskim odnosima, a Tom je sada u vezi s Alexom Chung.

image

Jude Law i Sienna Miller

Nicolas Asfouri/Afp

Prije veze s Tomom, Sienna je bila zaručena za kolegu glumca Judea Lawa 2004. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:45