StoryEditorOCM
Showbizbez milosti

Shakira uzvraća udarac: pogledajte kako je ‘prgava‘ Kolumbijka kaznila Piquea jer joj se ruga njegova djevojka

Piše SCENA SD
30. travnja 2023. - 22:30

Dugogodišnja veza Shakire i Piquea završila je prošlog ljeta, kada je pjevačica otkrila da je bivši igrač Barcelone vara s 23-godišnjom studenticom Clarom Marti, zaposlenicom njegove tvrtke Kosmos, piše SportSport.

Shakira i Pique su tijekom 12 godina veze dobili dva sina, Milana i Sashu, a nakon njihovog prekida nastala je scena poput one iz sapunice. Vodili su Shakira i Pique mjesecima raspravu na sudu zbog skrbništva za djecu, a nedavno je odlučeno da je skrbništvo dobila ona. Shakira se potom s djecom preselila u Miami, a Pique je dobio pravo na deset dana mjesečno provedenih s djecom. 

Njegova nova djevojka, Clara, svoju mržnju prema Shakiri ne krije. Nedavno je pjevačica saznala da je djevojka s kojom je Pique prevario zove "starica", "vještica", "menopauza", "mrtva zmija" i "luđakinja" pa mu je odlučila uzvratiti udarac. 

Naime, Pique je boravio u Miamiju u posjeti svojoj djeci, ali se tamo zadržao tek četiri dana. Zašto? Shakira je preko odvjetnika poručila da je Pique već početkom travnja "ispucao" pola dogovorenog vremena i da ne može u Miamiju ostati onoliko koliko je planirao. 

Pique sada s Clarom putuje na odmor u Abu Dhabi, gdje će proslaviti njen 24. rođendan, a zatim se ponovo vraća u Miami - kako bi proveo svoje vrijeme s Milanom i Sashom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:56