StoryEditorOCM
ŽivotNAKON DVA DANA

Ostaci muškarca za kojim se tragalo pronađeni u trbuhu krokodila, nitko nije očekivao tragičan kraj

Piše MOZAIK SD
3. svibnja 2023. - 11:27

Tijelo nestalog Australijanca kojeg nema otkad je pecao s prijateljima, pronađeno je u stomaku krokodila, piše BBC.

Kevin Darmody je posljednji put viđen u subotu Kennedy Bendu, poznatom staništu morskih krokodila u udaljenom dijelu sjevernog Queenslanda. Nakon dvodnevne pretrage za muškarcem, policija je uspavala dva krokodila od četiri i tri metra, i pronašla ljudske ostatke.

Tijelo još nije službeno identificirano, ali policija kaže da je to "tragičan kraj" potrage za 65-godišnjakom. Krokodili su ubijeni u ponedjeljak oko 1,5 kilometara od mjesta gdje je muškarac viđen posljednji put.

Ljudski ostaci pronađeni su u jednom od reptila, međutim službenici za divlje životinje vjeruju da su obje životinje napale i rastrgale čovjeka. Drugi ljudi koji su pecali s Darmodyjem tvrde da nisu vidjeli napad, ali su policiji javili da su čuli njegovo vikanje. 

„Trčao sam do tamo, ali nije bilo ni traga od njega, samo njegove stvari na obali i ništa više", rekao je njegov prijatelj za medije.

Inače, krokodili su uobičajeni na tropskom sjeveru Australije, ali su njihovi napadi jako rijetki, ovo je tek 13. smrtonosni napad u Queenslandu od 1985.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:52