StoryEditorOCM
ShowbizZvjezdana prašina

Prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu: crnogorski glumac Momčilo Otašević rasplakao se u TV emisiji

Piše MOZAIK SD
14. siječnja 2023. - 12:43

Nakon što je nedavno objavljena vijest da se glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode, crnogorski glumac sada se po prvi put pojavio u javnosti nakon te vijesti. Štoviše, on se rasplakao u emisiji ‘Zvjezdana prašina‘ na novoosnovanoj crnogorskoj televiziji ‘E‘, piše Jutarnji list.

Emisija će se emitirati u nedjelju, a u isječku koji je objavljen na njihovu službenom Instagram profilu može se vidjeti Otaševića koji kroz suze govori: "Hodam drugim mjestom po kući i držim male prste i učim da naprave prve korake čvrste."

Podsjetimo, Momčilo i Jelena u tajnosti su se vjenčali 2018. godine u Crnoj Gori, a tijekom braka su dobili dvoje djece. Nedavno je Jelena za Gloriju priznala da je braku sada došao kraj.

"Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", rekla je u intervjuu Jelena Perčin, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 08:50