StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOTKRIO GA PORTRET

Sviđa li vam se više ovakav? Zgodni Otašević nakon razvoda od Jelene Perčin maknuo jedan od svojih zaštitnih znakova

Piše Scena SD
9. veljače 2023. - 13:20

Vijesti o razvodu crnogorskog glumca Momčila Otaševića i kolegice Jelene Perčin prošlog su mjeseca preplavile medijski prostor.

Posebno je odjeknuo trač da je glavni razlog njihovog prekida fatalna splitska glumica Ana Uršula Najev, koja s Otaševićem glumi u tv seriji “Kumovi” koja se emitira na Novoj TV.

image

Momčilo Otašević i Jelena Perčin roditelji su dviju kćerkica

Arhiva/Cropix

Otašević i Perčin nisu htjeli komentirati takve navode, ali splitska glumica je, u razgovoru s novinarkom Slobodne, Ivanom Kapetanović, bila vrlo otvorena.

"Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

image

Splićanka Ana Uršula Najev je opovrgla romantični odnos s crnogorskim glumcem i upletenost u njegov razvod

Josip Moler/Cropix

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka" - kazala joj je Uršula.

Kao što to obično biva, nakon vijesti o razvodu poznate osobe prati se svaki njezin korak, posebno promjena u fizičkom izgledu.

Tako je danas privukla pažnju činjenica da je Otašević obrijao svoj dugogodišnji zaštitni znak - bradu.

Osvanuo je golobrad na instagram profilu profesionalnog fotografa Luke Šarca, koji snima portrete brojnih lica iz glumačkog svijeta.

image
Ranko Šuvar/Cropix
image

Momčilo Otašević i kolega Vladimir Posavec Tušek na piću u Splitu prošloga ljeta

Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 17:07