StoryEditorOCM
ShowbizTJEDAN MODE

Predvodnicu plus size pokreta proglasili su najseksi ženom na svijetu, a sada je u Milanu pokazala čime raspolaže

Piše B.L./JL
20. rujna 2023. - 14:50

Ashley Graham, poznati model koju je časopis Maxim prozvao "najseksi ženom na svijetu", zablistala je u Milanu, u sklopu milanskog Tjedna mode.

Naime, povodom Calzedonijinog "A Legs Celebration" eventa, atraktivna se Graham pojavila u rastezljivoj crnoj mini haljini s plavim ombre efektom duž donjeg dijela rukava i poruba, a dodala je i prozirne čarape koje su istaknule njene privlačne noge, piše Jutarnji list.

image

Ashley Graham na Milan Fashion Week

Alfonso Catalano/Sgp/Profimedia/Alfonso Catalano/sgp/profimedia

Često zvana i "kraljicom oblina", 35-godišnja Ashley "otkrivena" je kada je imala 12 godina u shopping centru u Nebraski. Cijelu karijeru je provela propovijedajući o važnosti samoprihvaćanja i nadahnjujući ljude diljem svijeta da zavole svoje tijelo, bez obzira na veličinu i oblik. U velikoj reportaži o predvodnici plus size pokreta i zagovarateljici prirodne ženske ljepote i oblina, spomenuti časopis Maxim ističe da je Graham donijela "dašak svježeg zraka u modnoj industriji".

Ističu da je samopouzdanje kraljice oblina zarazno i inspirativno i dokazuje da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.

image

Ashley Graham na Milan Fashion Week

Sgp/Ddp Usa/Profimedia/Sgp/ddp Usa/profimedia

Zanimljivo je kako je na prestižnoj "Hot 100" listi iza sebe ostavila ozbiljnu konkurenciju kao što su Margot Robbie, Cara Delevingne, Ana de Armas i Doja Cat. Graham, koju nikada nisu pratili nikakvi skandali, oduvijek je bila vrlo otvorena kada su u pitanju promjene koje je doživjela tijekom godina, promjene u kilaži i konfekcijskim veličinama. Dijelila je neretuširane fotografije i nije se obazirala na zlobne komentare, priznala je da je najnesretnija bila kada je bila najmršavija, govorila o svojem seksualnom životu. Prošle je godine pokazala strije i opuštenu kožu na Instagramu, nakon što je rodila blizance Romana Malachija u siječnju 2022. godine. Ona i njezin suprug, glumac Justin Ervin, imaju još i trogodišnjeg sina Isaaca, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:16