StoryEditorOCM
ShowbizPREKINULA ŠUTNJU

Nakon intervjua s Hughom Grantom oglasila se Ashley Graham: Znate što? Mama me je naučila da ubijam ljude ljubaznošću

Piše Tina Premec/JL
14. ožujka 2023. - 11:09

Model Ashley Graham prekinula je šutnju o svom neugodnom intervjuu s Hughom Grantom u kojem je glumac odgovarajući na njezina pitanja kolutao očima i radio grimase na 95. dodjeli Oscara u Hollywoodu u nedjelju.

Glumcu (62), piše Daily Mail, nije bilo zabavno na prestižnom događaju u Los Angelesu, te je otvoreno pokazao prezir prema pitanjima 34-godišnje Graham koja je tom prilikom bila u ulozi voditeljice. Njegovi kratki odgovori i nezainteresiranost, kao da želi biti negdje drugdje, postali su viralni, piše Jutarnji list.

image

Ashley Graham

Angela Weiss/Afp

Nakon što se na društvenim mrežama digla prašina, jer gledatelji baš nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem (makar su ga drugi doživjeli kao britki humor), Graham je za TMZ dostojanstveno izjavila: "Znate što? Mama me je naučila da ubijam ljude ljubaznošću."

Odrješito ponašanje zvijezde "Četiri vjenčanja i sprovod" prema Graham dovelo je do toga da je razgovor označen kao "najgori intervju ikad". Svojevrsna drama pred kamerama za Graham je počela kada je na crvenom tepihu upitala živahno Granta čemu se najviše raduje večeras, a Grant je izgovorio - ničemu posebno.

image

Ashley Graham

Angela Weiss/Afp

"OK, a što ste odjenuli večeras?", nastavila je Graham gotovo pa naivno i definitivno nespremno, iako već sigurno sluteći da ovaj razgovor neće proći dobro.

"Pa svoje odijelo.", odgovorio je Grant.

"Svoje odijelo? Pa dobro, niste ga vi skrojili. Tko je krojač?", uzvratila je manekenka držeći se zacrtanog scenarija no sad već i vidno zbunjena.

"Ne mogu se sjetiti imena krojača.", kratko joj je na to rekao glumac po čijem pokeraškom izrazu lica se nije dalo iščitati zeza li on voditeljicu ili mu to sve skupa ide jako na živce.

"Kako je bilo u "Glass Onionu"? Koliko je zabavno snimati tako nešto?", pokušala je izvući Graham situaciju na što joj je Grant uzvratio kako jedva da je bio u tom film, tek neke tri sekunde.

image

Ashley Graham

Emma Mcintyre/Getty Images Via Afp

"Ipak je sigurno bilo zabavno, zabavili ste se, zar ne?", nije se dala Ashley.

"Hm... više-manje", odgovorio je glumac skrećući pogled.

Većini gledatelja se taj intervju ipak nije svidio ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, piše Jutarnji list.

"Zbog ovog sam se poželio zavući ispod hrpe stolica", napisala je jedna osoba. Drugi je dodao: "Ashley Graham zaslužuje počasnog Oscara jer je podnosila Hugha Granta. Nemojte hodati po crvenom tepihu ako ne želite razgovarati o događaju."

U međuvremenu se treći korisnik društvenih medija našalio: "Trebat će mi odmah isječak tog intervjua za ABC s Hughom Grantom. To je bila umjetnost."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 14:30