StoryEditorOCM
ShowbizBOGME, DUGO

Petar Grašo se nakon 52 dana vratio u Split supruzi Hani i kćerkici Albi: Divan je osjećaj... Evo gdje je bio do jučer

Piše Scena SD
26. lipnja 2023. - 14:00

Petar Grašo koji je prije nešto manje od godinu dana postao otac malene Albe, koju je dobio u braku s Hanom Huljić Grašo, a na Melodijama Jadrana otkrio je da se vratio kući nakon - 52 dana na putu!

image
Vojko Basic/Cropix

"Nema ništa bolje od toga, divan je osjećaj vratiti se kući u najlipši grad na svitu, nakon 52 dana uzastopce provedena na putu!

Danas sam stigao iz Makedonije, iz Skopja" - otkrio je glazbenik voditelju festivala Dušku Ćurliću dok je predstavljao duet s Ninom Badrić.

Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora, Nina Badrić i Petar Grašo, spojili su glasove u pjesmi “Nemoj”, koju su premijerno izveli sinoć u Splitu na Melodijama Jadrana, a danas je objavljen i službeni videospot.



"Na ovaj se duet čekalo preko 25 godina, od prvog susreta, ali, evo, spori smo, ali dostižni. Pjesma u pravo vrijeme, pjesma koja ima prekrasan senzibilitet, pjesma u kojoj smo mogli dočarati i pronaći sebe, pjesma koju će, uz najveću moguću želju i volju, publika zavoljeti, koja će nastaviti niz prekrasnih pjesama koje smo do sada radili" - komentirala je Nina Badrić za Slobodnu nakon sinoćnjeg nastupa na Melodijama Jadrana, na kojima se pojavila u puderastorozoj haljini i u duetu s Petrom Grašom, o kojemu se puno pričalo i prije nego je itko čuo pjesmu.

image
Nikola Vilic/Cropix

"Sve je Nina rekla. Zato sam s njom i snimio duet, ne moram pričat‘, samo pjevam. Njenom izjavom je sublimirano sve, čekali smo dugo...

Jako se puno vremena poznajemo, imali smo puno divnih večeri i zajedničke turneje po SAD-u, divna jutra, uživali smo. Nekako smo čekali pjesmu koja nam se dogodila, mi smo čekali pjesmu, pjesma je čekala nas, bitno je da smo se dočekali" – nadovezao se Petar Grašo.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:00