StoryEditorOCM
ShowbizHIT DUET

Petar Grašo o Badrić: Imali smo puno divnih večeri, divna jutra, uživali smo. Ja sam tako sretan čovjek kraj Nine!

26. lipnja 2023. - 09:19
Petar Grašo i Nina Badrić u backstageu: Naša je, voli more, pjeva, voli vino! ‘Volim pojest, volim pojest, to si zaboravio reć! Gentleman bio i ostao!‘ – ocijenila je kroz osmijeh NinaNikola Vilić/Cropix

"Na ovaj se duet čekalo preko 25 godina, od prvog susreta, ali, evo, spori smo, ali dostižni. Pjesma u pravo vrijeme, pjesma koja ima prekrasan senzibilitet, pjesma u kojoj smo mogli dočarati i pronaći sebe, pjesma koju će, uz najveću moguću želju i volju, publika zavoljeti, koja će nastaviti niz prekrasnih pjesama koje smo do sada radili" - komentirala nam je Nina Badrić nakon sinoćnjeg nastupa na Melodijama Jadrana, na kojima se pojavila u puderastorozoj haljini i u duetu s Petrom Grašom, o kojemu se puno pričalo i prije nego je itko čuo pjesmu.

"Sve je Nina rekla. Zato sam s njom i snimio duet, ne moram pričat‘, samo pjevam. Njenom izjavom je sublimirano sve, čekali smo dugo...

image
Vojko Bašić/Cropix

Jako se puno vremena poznajemo, imali smo puno divnih večeri i zajedničke turneje po SAD-u, divna jutra, uživali smo. Nekako smo čekali pjesmu koja nam se dogodila, mi smo čekali pjesmu, pjesma je čekala nas, bitno je da smo se dočekali" – nadovezao se Petar Grašo.

"Nismo nikada forsirali taj neki duet, daj ‘ajde ajmo snimiti. Imala sam četiri davne želje, dvije se nikad nisu ispunile: duet s Oliverom i Dinom Dvornikom. Iako smo gostovali jedni drugima na koncertima.

Poštovali smo se i volili, nekako s Dalmacijom imam poseban ‘touch‘, spoj, pojma nemam. Tu su još Gibonni i Petar Grašo – otkrila je Nina Badrić.

image
Vojko Bašić/Cropix

"Naša je, voli more, pjeva, voli vino" – ubacio se Grašo.

"Volim pojest, volim pojest, to si zaboravio reć! Gentleman bio i ostao!" – ocijenila je kroz osmijeh Nina.

"Uživam u pjesmi. Dugo smo tražili s Vjekoslavom i Tončom pjesmu, taj zvuk, taj momenat, taj trenutak... Pjesma je nestala prije 6-7 mjeseci, izvorna ideja i prije, a zadnjih mjeseci smo tražili da svaki detalj bude po našem kroju – otkrio je Petar Grašo.

image

‘Imala sam četiri davne želje, dvije se nikad nisu ispunile: duet s Oliverom i Dinom Dvornikom! Iako smo gostovali jedni drugima na koncertima. Poštovali smo se i volili. Nekako s Dalmacijom imam poseban ‘touch‘, spoj, pojma nemam. Tu su još Gibonni i Petar Grašo...‘, otkrila je Nina Badrić

Joško Šupić/Cropix

"Publika je oduševljena i htjela je još, mislim baš zato što Melodije nisu natjecateljskog karaktera, što je atmosfera opuštena i što je, po meni, u ovom najljepšem prostoru u Splitu publika uživala i mi smo uživali. I sve je išlo onako legero. Prekrasna revija glazbe" – rekla je Nina Badrić.

"Opet je sve rekla Nina. Ja sam tako sretan čovjek kraj Nine!" - zaključio je Petar Grašo.

image
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 00:55