StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA PODRŠKA

Otkrili smo gdje su Livaja, Kalik i Elez slavili pobjedu nad Varaždinom, ovdje ih ne biste očekivali! Zvala ih je Ivona

Piše Scena SD
29. veljače 2024. - 09:30

Iris i Marko Livaja očito su jako bliski s Anthonyjem Kalikom i njegovom djevojkom Ivonom Glavaš, uspješnom dizajnericom za čije se ime sve češće čuje.

Upravo je Iris bila ta koja je javnosti otkrila njihovu ljubavnu vezu, i Ivoni je podrška u svakom spektu njezina rada. A najnoviji je - otvaranje dječje igraonice.

Iris i Marko su obećali doći i došli su. U igraonici se društvo koje se dobro poznaje dobro opustilo i nazdravilo novom projektu, bio je tu i hajdukovac Josip Elez sa suprugom Anitom i sinom.

image

Josip Elez i supruga Anita. Josip i Anita vjenčali su se 2019. u crkvi Sv. Ante na Poljudu, iako tada nije bio u Hajduku. Ali vratio se u njegova njedra

Teo Begović

Ivonu je došla podržati i njezina prijateljica Žanamari Perčić, koja je stigla s kćerkicom Gabi i suprugom Mariom Perčićem, čime su očito potvrdili da tračevi o njihovom razvodu nisu istiniti. Ili makar prolaze bolju fazu.

image

Žanamari Perčić s kćerkicom

Teo Begović

Na mali i ugodni party stigle su i poznate Splićanke iz svijeta mode, Sandra Ledenko, Neda Makjanić Kunić i Marija Pirić kao i pjevačica Lorena Bućan.

image

Junakinje splitske modne scene: Sandra Ledenko, Neda Makjanić Kunić i Marija Pirić

Teo Begović

Bio je tu i novinar Hrvoje Krolo s djevojkom, manekenkom Valentinom Đurić. Valentina, inače, živi i radi u Istanbulu, gdje uz manekensku, gradi i filmsku karijeru, a nedavno su za Story prokomentirali kako funkcionira ta veza.

image

Novinar Hrvoje Krolo s djevojkom, manekenkom Valentinom Đurić

Teo Begović

"Posjećujemo se! Ja odem dva do tri mjeseca u Istanbul, pa se vratim ovdje na mjesec ili dva, ali sve se manje razdvajamo. Sad smo bili tamo mjesec dana i super nam je", kazala je Valentina.

Atraktivna Valentina inače je u modnim je vodama od 13. godine, nosila je revije za kuće Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Fendi, Christian Dior, a krasila je i naslovnicu časopisa Vogue.

Ipak, par koji, kao i uvijek, izaziva najviše pažnje su Iris i Marko Livaja, koji su došli nasmiješeni i raspoloženi. Oboje vjerni svom stylingu, voljenom jeansu, kojeg je Iris, kao i uvijek, iskombinirala "s puno mota". 

image

Marko i Iris Livaja

Teo Begović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:44