StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZAČUĐUJUĆE MLADOLIKA

Čime se bavi majka Leona Dajakua koja izgleda kao top model? Novopečena baka Blerta u industriji je ljepote

Piše Mozaik SD
6. ožujka 2024. - 11:19

Nakon što su hajdukovac Leon Dajaku i njegova partnerica Leonie June postali roditelji curice, na Instagramu se oglasila i Blerta Dajaku, Leonova mama i novopečena baka.

Leonova majka Blerta jako je uzbuđena što je njezin sin postao tata djevojčice kojoj su nadjenuli ime Nava. Pratitelji na Instagramu ostali su opet začuđeni i oduševljeni mladenačkim izgledom Dajakuove majke.

"Ne mogu riječima opisati koliko smo sretni. Zahvaljujemo Bogu na tako lijepom daru, a svom sinu i Leonie želim sve najbolje s njihovom malom princezom. Jako smo sretni što su blagoslovljeni takvim malim anđelom", napisala je atraktivna baka u storyju na Instagramu.

Blerta Dajaku, Leonova mama, radi u beauty industriji, točnije bavi se iscrtavanjem obrva, tzv. microbladingom. Ne skriva koliko je ponosna na nogometne uspjehe svoga sina, često ga objavljuje na društvenim mrežama, a to je učinila i nakon što je potpisivao za Hajduk. 

"Dragi Leone, novo poglavlje u tvom životu počinje sada u Hrvatskoj. Neka Bog za vas ima samo najbolje i neka ste zdravi i sretni. Volimo te, tvoja obitelj", objavila je na Instagramu.

Koliko je Leon vezan uz svoju familiju, svjedoči i ova njegova objava:

Uz nju je napisao: "Uživaj u malim stvarima, jer jednom kad se osvrneš, shvatit ćeš koliko su bile velike".

Inače, rođenje Blertine unuke i Leonove kćerkice iščekivalo se intenzivno, nagađalo se hoće li sudbina tako namjestiti da Leonie rodi u veljači, velikom slavljeničkom mjesecu Hajduka. 

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaska naše male princeze. Volimo te, Nava", napisao je popularni par, kad se iz rodilišta javio sa sretnim vijestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 13:09