StoryEditorOCM
ShowbizU LJUBAVI S JELENOM

Nosi li Leon Lučev bračni prsten zbog uloge ili se zaista ponovno oženio? ‘Sretno nam‘ napisao je, naime, na Instagramu uz fotografiju muške i ženske ruke

Piše M.P.
11. svibnja 2021. - 09:11

"Sretno nam", ovih je dana napisao glumac Leon Lučev (51) na svom Instagram profilu, uz fotografiju muške i ženske ruke s vjenčanim prstenjem i tako dao naslutiti da je nakon četiri godine veze uplovio u bračnu luku s trinaest godina mlađom riječkom glumicom Jelenom Graovac, s kojom je prije dvije godine dobio kćer Neo, piše Gloria.

Lučevu je to četvrto dijete; iz desetogodišnjeg braka s kiparicom Ivanom Jelavić ima 20-godišnjeg sina Ivana, 17-godišnju kći Elu i 15-godišnju Zoe.

Samozatajni Zlarinjanin, drži se podalje od medija, pogotovo kada je njegov privatni život u pitanju, pa tako javno nije ni potvrdio ni zanijekao vjenčanje.

image
Leon Lučev svoja ljeta provodi na otoku Zlarinu
Nikša Stipaničev/Cropix


Talentirani glumac ovih dana, inače, snima seriju "Šutnja" u režiji Dalibora Matanića, a za potrebe snimanja Lučev nosi prsten.

Pitanje je pravo nosi li ga samo zbog uloge ili je zaista zaplovio bračnim vodama?

image
Leon Lučev s Jelenom Graovac vodio je glumačke vježbes djecom i u Veloj Luci
Anđela Šćepanović/Cropix


Osim glumom, Lučev se bavi produkcijom i pedagoškim radom, a njegov kratkometražni redateljski prvijenac "Malo se sjećam tog dana" iz 2018. sudjelovao je na brojnim inozemnim festivalima i dobio dvije glavne nagrade. 

Pred kamerama se našao i s Jelenom Graovac, s kojom je do sada snimio dva filma, a prošlo ljeto na Dubrovačkim ljetnim igrama s njom je prvi put dijelio pozornicu u predstavi "Intimnost".

Tu su predstavu, koja se bavila novim virusom i što je on promijenio u našim životima, prije dolaska u Dubrovnik pripremali u Leonovoj vikendici na otoku Zlarinu, gdje je glumac proveo djetinjstvo, ali i neko vrijeme i živio.

Danas je to oaza njegove male obitelji gdje crpi inspiraciju za nove umjetničke projekte i uživa u još uvijek netaknutoj prirodi.

image
Naši ga fotoreporteri često sretnu na trajektu za Zlarin
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 23:35