StoryEditorOCM
ShowbizHermès torbice

Lopovi ‘posjetili‘ kolekcionarku luksuznih torbica: TV zvijezda Sylvie Meis ostala bez 800 tisuća eura

Piše SCENA SD
18. srpnja 2023. - 16:02

Njemačka TV zvijezda, Nizozemka Sylvie Meis (45), uživala je na odmoru na Ibizi dok su provalnici "prošetali" kroz njezin stan i ukrali torbice vrijedne čak 800.000 eura, piše Bild. Uglavnom je riječ o Hermès torbicama, koje koštaju između 10.000 i 25.000 eura svaka, ovisno o verziji. Kolekcionarski predmeti nude se za 200.000 eura na internetu.

Građevinski radovi trenutačno se odvijaju u susjednoj zgradi u hamburškoj četvrti Eppendorf, gdje živi Sylvie. Počinitelji su ušli preko skele i krova do zgrade u kojoj se nalazi stan TV zvijezde. Kroz svjetlosni otvor na stropu, počinitelji su dobiti izravan pristup garderobi zvijezde.

image

Sylvie Meis

Ursula Duren/Dpa Picture-alliance Via Afp

U veljači se Sylvie Meis rastala od supruga Niclasa Castella nakon dvije i pol godine braka. "Teška srca objavljujemo da smo se zajedno odlučili razdvojiti", rekla je tada. Meis je bila i u u vezi s nizozemskom nogometnom zvijezdom Rafaelom van der Vaartom. Imaju zajedničkog sina Damiana (17).

Sylvie Meis nije skrivala ljubav prema luksuznim torbicama: često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije s najluksuznijim komadima. Samo je na Instagramu prati više od 1,4 milijuna pratitelja.

"Vidim svoje torbice kao životne drugove" jednom je izjavila Sylvie. 

Vjerojatno nikada neće zaboraviti dan kada je uspjela ispuniti svoju prvu želju za velikom torbom.

"Još uvijek se sjećam točnog trenutka kada sam svoj prvi teško zarađeni novac uložila u dizajnersku torbicu. Trebao je to biti ‘Speedy‘ Louisa Vuittona, jednom je oduševljeno pričala  Sylvie Meis. Čak i nakon 25 godina, ova torba je još uvijek dio njezine garderobe. To je podsjeća na "koliko sam postala stara i što sam od tada sve doživjela".

image

Sylvie Meis

Daniel Bockwoldt/Dpa Picture-alliance Via Afp

Sylvie Meis jednom je novinarima govorila o svojoj prvoj torbici Hermès: "Kupila sam ga u Hamburgu ali sam morala čekati godinu dana. Malo naivna, ušla sam u Hermès kao supruga nogometaša i htjela kupiti ‘Birkin‘. Nisam imala pojma da će to biti dug proces i da će trebati godina dana za proizvodnju. Kad je moja ‘Birkin torba‘ boje devine dlake napokon stavljena ispred mene, bilo je to poput novog člana obitelji."

U Sylvienoj garderobi lopovi su, kako se doznaje, ukrali  25 dizajnerskih torbi i nešto nakita. Tvrdi se da su to uglavnom Hermès torbice, koje koštaju između 10.000 i 25.000 eura svaka, ovisno o modelu. Neki kolekcionarski predmeti  nude se i za 200.000 eura na internetu.

Tijekom mnogih godina, rođena Nizozemka stekla je impresivnu kolekciju luksuznih torbica. Ona ih je smatrala kao i vrijednom investicijom. Sylvie je prije mnogo godina govorila: "Mogu se kombinirati sa svime i jaki brendovi ne gube svoju vrijednost."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:11